MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Esra Erol'da 60 yaşındaki gelin adayının şok eden değişimi

Star Tv ekranlarında Esrol Erol'un sunduğu izdivaç programında katılan gelin adayı talip olduğu kişi tarafından yüzündeki çizgiler nededeniyle reddedilince muhteşem bir değişim geçirdi. 60 yaşındaki gelin adayı değişimini Show Tv'de anlattı.

Esra Erol'un sunumuyla gerçekleşen izdivaç programında kendisini reddeden damat adayına sinirlenen 60 yaşındaki gelin adayı üç haftada büyük değişim yaşadı. Öyle ki artık kendisini beğenenleri dahi beğenmez oldu.

İzdivaç programında talip olduğu kişi tarafından beğenilmeyen Necla Özdamar, hayretler içinde bırakan bir değişim geçirdi. 60 yaşında adeta baştan yaratılan gelin adayı bu değişimi Show haberle paylaştı ve "Bu andan sonra beni beğense de ben kendilerine yolu açık olsun diyorum." dedi.

ESRA EROL KİMDİR?

12 Mayıs 1982'te doğan Esra Erol, Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Babası polis olan Erol ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini babasının görevi dolayısıyla Kütahya'da tamamladı. Marmara Üniversitesinin Radyo Televizyon bölümünde eğitim alan Esra Erol, Maltepe üniversitesinde de diksiyon ve spikerlik kurslarına katılarak mesleğinde ilerlemek için temelleri atmaya başladı.

Televizyonculuğa ilk olarak Kanal D'de yayınlanan Turkuaz adlı programın sunuculuğuyla başlayan Esra Erol, sonrasında Technology Channel'da Siemens Mobile kuşak programının sunuculuğunu yapmıştır. Bugünkü kariyerinin temellerini Flash TV'de yayınlanan "Dest-i İzdivaç" programla atan Erol, sonrasında Star TV'de "Esra Erol'la İzdivaç" adlı programı sunmaya başladı ve televizyon yıldızı olarak herkesin tanıdığı bir isim haline geldi. Star TV ve Atv'de izdivaç programı sunan güzel sunucu aynı formattaki programı şimdilerde Fox Tv'de sunmaltadır.2010 yılında kendi sunduğu programda, canlı yayında Ali Özbir'le evlenen Esra Erol, 2011 yılında İdris Ali adında bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler