MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Esra Erol'dan samimi itiraflar

İzdivaç programlarının aranılan yüzü Esra Erol, samimi açıklamalarda bulundu. Yeni sezonda Atv ekranlarında yer almaya başlayan Esra Erol, verdiği röportajda eşi hakkındaki itirafıyla hem güldürdü hem şaşırttı.

Evlilik programlarının aranılan yüzü Esra Erol, verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. İkinci kez anne olmaya hazırlanan Esra Erol, özel hayatından kariyerine, hedeflerinden medyada yer alan haberlere hakkında merak edilen pek çok soruyu samimiyetle yanıtladı. Gündüz kuşağının en çok izlenilen programının mimarı Esra Erol'un özellikle eşi Ali Özbir hakkındaki itirafı hem şaşırttı hem güldürdü. İşte, başarılı sunucunun çok konuşulacak röportajından satır başları!

"BENİM RAKİBİM DİZİLER"

Esra Erol, röportaj sırasında eski kanalında Zuhal Topal'ın getirildiği hatırlatılıp rakip kanalın reytingleri sorulunca "Sadece tebessüm ediyorum. Başka ne diyeyim?" cevabını verdi. Dokuzuncu sezona hazırlanan Esra Erol, programın yayınlandığı her gün reytingleri kontrol ettiğini dile getirdikten sonra "Benim rakiplerim diziler. Tek başıma koca dizilerle mücadele etmeye çalışıyorum." cevabını verdi.

"BENİM EKRAN NUMARAM YOK"

Esra Erol, başarısının sırrının sorulması üzerine "Ben gerçeğim demek kadar komik bir şey var mı? Bunu nasıl izah edeyim ki ben! Benim ekran numaram yok! Rol yapmıyorum, oynamıyorum. Hiçbir zaman da ben oldum moduna girmedim. Girmek de istemiyorum." cevabını verdi.

"SAÇINDANKİ BEYAZLARIN SEBEBİ BENİM"

Esra Erol, röportajında herkes tarafından yanlış bilinen bir konuya da açıklık getirdi. Başarılı sunucu, röportajındaki bir soru üzerine programının yapımcılığını eşi Ali Özbir'in üstlendiği haberlerini yalanladı. Eşi için fahri yapımcı diyen Esra Erol, durumu şu sözlerle açıkladı: " Ali Özbir yapımcı değil. Yapımcı Fırat Yavaş. Yıllardır dekorun yapımından içerikle ilgili her şeye kadar Ali hep yanımızdaydı. Değişen bir şey yok, ama 'Esra Erol'da'nın yapımcısı değil. Fahri yapımcı… 10 yıldır bu adamla beraberim ve saçındaki beyazların sebebi benim. Ben yapımcılarla çalışınca da kaset teslimi iş yaparım. Karıştırtmam, içeriğe dokundurtmam.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler