MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Esra Erol'dan tarihe geçecek rekor

Ünlü Sunucu Esra Erol, yeni sezon için kanal değişikliğine gitti. Esra Erol, 2 milyon 200 bin TL'ye mal olacak programıyla Türk televizyon tarihinin en yüksek bütçeli programı oldu.

Yeni yayın döneminde Atv'de ekrana gelecek Esra Erol'un alacağı ücret dudak uçuklattı. Fox'tan Atv'ye geçen ünlü sunucu, yeni yayın döneminde ayda 1 milyon 100 bin lira alacak. Ayrıca, programın yapımcılığını üstlenen Esra Erol'un da eşi olan Ali Özbir'e de ayda 1 milyon 100 bin lira ödenecek. 8 yıldır izdivaç programıyla ekranlara gelen Esra Erol'un yeni yayın döneminde Tv 8'de olması beklenirken, Atv ekranlarında olacağı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Ünlü sunucunun Atv ile günlük 50 bin TL'ye el sıkıştığı öğrenildi.

Atv ekranlarında ayda 22 gün ekrana gelecek izdivaç programın yapımcılığını da Esra Erol'un eşi Ali Özbir üstlendi. Ali Özbir de eşi gibi günlük 50 bin TL'ye anlaştı. Böyle Ayda 2 milyon 200 bin TL ile 'Esra Erol ile İzdivaç' programı Türk televizyon tarihinin en yüksek bütçeli programı oldu. Esra Erol'un daha önce TV 8 ile anlaştığı dedikodusu yapılmış ancak bu yalan çıkmıştı. Ünlü sunucu izdivaç programının ilk yıllarında da Atv kanallarında ekrana geliyordu.

ESRA EROL KİMDİR?

12 Mayıs 1982'te doğan Esra Erol, Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Babası polis olan Erol ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini babasının görevi dolayısıyla Kütahya'da tamamlamıştır. Marmara Üniversitesinin Radyo Televizyon bölümünde eğitim alan Esra Erol, Maltepe üniversitesinde de diksiyon ve spikerlik kurslarına katılarak mesleğinde ilerlemek için temelleri atmaya başlamıştır. Televizyonculuğa ilk olarak Kanal D'de yayınlanan Turkuaz adlı programın sunuculuğuyla başlayan Esra Erol, sonrasında Technology Channel'da Siemens Mobile kuşak programının sunuculuğunu yapmıştır. Bugünkü kariyerinin temellerini Flash TV'de yayınlanan "Dest-i İzdivaç" programla atan Erol, sonrasında Star TV'de "Esra Erol'la İzdivaç" adlı programı sunmaya başlamıştır ve televizyon yıldızı olarak herkesin tanıdığı bir isim haline gelmiştir. Star TV ve Atv'de izdivaç programı sunan güzel sunucu aynı formattaki programı şimdilerde Fox Tv'de sunmaktadır.2010 yılında kendi sunduğu programda, canlı yayında Ali Özbir'le evlenen Esra Erol, 2011 yılında İdris Ali adında bir erkek çocuğu dünyaya getirmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler