MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Eşref Kolçak oğlu olduğu iddia edilen Devran Çağlar haberlerini yalanladı

1990'lı yılların popüler şarkıcısı Harun Kolçak geçtiğimiz günlerde bağırsaklarından enfeksiyon kaptığından dolayı hastaneye kaldırılmıştı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen Kolçak'ın aynı zamanda Devran Çağlar adında bir kardeşi daha olduğu haberlerde yer almıştı. Baba Eşref Kolçak iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı.

Türk sinemasının günümüzde yaşayan efsanesi Eşref Kolçak'ın oğlu Harun Kolçak geçtiğimiz günlerde acil bir şekilde Maslak Acıbadem hastanesinde yoğun bakıma alınmıştı. Durumunun hala ağır olduğu söylenen Kolçak'ın yıllar önce baba tarafından reddedilen bir kardeşi daha olduğu söylenmişti. Baba Kolçak haberleri yalanlayarak şu açıklamayı yaptı:

'BENİM TEK OĞLUM VAR'
"Allah bu iddiaları çıkaranları kahretsin. Benim 56 yıllık evliliğim boyunca bir tek eşim Özcan Kolçak oldu ve benim tek oğlum var; o da Harun Kolçak'tır. Bu gibi haberlerden zevk alanları Allah'a havale ediyorum."

Bahsi geçen Devran Çağlar 1990'lı yıllarda birçok sanatçı ile birlikte çıkış yakalayan isimlerden olmuş, ancak daha sonra yıldızı sönmüştü.

Haberlerde Eşref Kolçak'ın oğlu olduğu iddia edilen Devran yıllar önce şu açıklamayı yapmış:
"Babam ergenlik dönemine girdiğimde yaptığım cinsel tercihimden ötürü beni fazlasıyla dışladı. Bana o dönemlerde 'Ulan benim gibi bir adamın oğlu .bne olur mu, Bu bana yakışır mı?' diyerek baskı yapıyordu. Ben de bir süre duygularıma engel olmayı denedim ama başaramadım. Bu bana verilmiş bir hissiyat bunu reddedemezdim. Babama hayatımı bu yönde yaşayacağımı söylediğimde çok sinirlendi ve beni hayatından çıkarttı. 20 senedir sanat camiasının içinde olmamıza rağmen babamla bir kez bile karşılaşmadık. Artık bu kırgınlığın bir an önce bitmesini istiyorum. Gerçek ailemin yanında olmak onlara doyasıya sarılmak istiyorum."


Vitrin


En Çok Aranan Haberler