MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte sevilen dizi Eve Dönüş 8. bölümde yaşananlar

Atv'nin heyecan dozu yüksek dizisi Eve Dönüş 8. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Büyük bir merakla beklenen dizinin son bölümünde Kürşat, polise her şeyi anlattı. İşte, Eve Dönüş 8. bölümünde yaşananlara dair detaylar!

Atv ekranlarının iddialı yeni dizisi Eve Dönüş 8. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun ve İpek Erdem'in paylaştığı Eve Dönüş son bölümünde sürpriz gelişmeler vardı. Hem farklı senaryosu hem de güçlü kadrosuyla kısa sürede büyük ses getiren dizinin bu hafta ekrana gelen bölümünde bombalar arka arkaya patladı. Kürşat'ın düşmesiyle merdivenlerden düşen Canan bebeğini kaybederken; Kürşat tüm sırları polise anlattı. Eve Dönüş 8. bölümü dün akşam saat 20.00'de Atv ekranlarındaydı!

EVE DÖNÜŞ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Eve Dönüş yeni bölümünde Kürşat'ın itmesiyle merdivenlerden düşen Canan hastaneye kaldırıldı. Bebeğini kaybetti. Olan biten her şeyden kendini suçlayan Kürşat, vicdanına yenik düşer ve polise gidip her şeyi itiraf etti. Yusuf, Cengizhan'ın cesedini götürüp bilinmedik bir yere gömdü ve arabasını sakladı. Abisini öldürdükleri yetmezmiş gibi, bir de şerefsizce suçu onun üstüne atanlara ders verme sırası, Yusuf'a gelmişti. Hem cesetten hem de Oflaz'dan kurtulmak için bir plan yaptı. Eve Dönüş 8. bölümünde Elif ise yaptığı onca şeye rağmen Canan'ın başına gelenlere üzüldü. Hastaneye gidip ziyaret etti. Ama Canan hastaneden çıktığında hiçbir şey değişmedi. Psikolojisi daha da bozulan Canan, Elif'e kötü davranmaya devam etti. İpek'in ise Yusuf'tan vazgeçmeye niyeti yoktu. Fırsatını bulur bulmaz, Leyla'yı Yusuf'la ilgili kışkırttı. Yusuf'un kendisini öptüğünü söyledi. Leyla her ne kadar İpek'in yanında bozuntuya vermese de, baş başa kaldıklarında Yusuf'la tartıştı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler