MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evleneceksen Gel'e damga vuran 120 bin liralık damat adayı

Evleneceksen Gel adlı izdivaç programı, ilginç adaylarıyla şaşırtmaya devam ediyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan sunduğu Evleneceksen Gel'e bu kez aylık 120 bin lira geliri olan damat adayı ve talipleri, damga vurdu.

Star TV'nin hafta içi her gün yayınlanan izdivaç programı Evleneceksen Gel'e katılan damat adayı, aylık gelir ile stüdyodakileri ve ekran başındakileri şaşırttı. 58 yaşındaki Ahmet Şükrü Naiboğlu'nun 120 bin liralık maddi gelirini duyanlar, kulaklarına inanamadı. Holding patronu olduğunu söyleyen Ahmet Şükrü Naiboğlu'nun açıklamaları karşısında Evleneceksen Gel programının sunucuları Seda Sayan ve Uğur Aslan da şaşkınlıklarını gizleyemedi. Evleneceksen Gel'de taliplerini bekleyen Ahmet Şükrü Naiboğlu'nun Seda Sayan'ın nasıl bir aday istiyorsunuz sorusuna "para yemesini bilsin" cevabını vermesi ise stüdyodakileri güldürdü.

CANLI YAYINA ARA VERİLDİ

Emeklilik haricindeki ek geliri ile şaşırtan Ahmet Şükrü Naiboğlu, taliplerinden birine olumsuz yanıt verince, stüdyodaki tehlikeli anlar yaşandı. Olumsuz yanıtla morali bozulan gelin adayı, tümseği farkedemeyince yere kapaklandı. Ayağı şişen adaya müdahale edilirken, canlı yayınla ekrana gelen Evleneceksen Gel programına ara verildi.

AHMET ŞÜKRÜ NAİBOĞLU KİMDİR?

Evleneceksen Gel programlarında talibi arayan Ahmet Şükrü Naiboğlu, 1 evlilik yapmış ve bu evlilikten 1 çocuğu var. Sosyal Bilimler Okulu mezunu olan Ahmet Şükrü Naiboğlu çevresi tarafından esprili ve kültürlü biri olarak tanındığını ifade ediyor. Emekli Subay olan Ahmet Şükrü Naiboğlu'nun emekli maaşı dışında 120 bin liralık ek geliri bulunuyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler