MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Evli ve Öfkeli 2. bölümde Esra'nın elinden kaza çıktı

Atv'nin yeni dizisi Evli ve Öfkeli son bölümünde yine eğlenceli sahneler vardı. Ekranlara iddialı bir giriş yapan Evli ve Öfkeli 2. bölümünde evlendiği gün aldatıldığını öğrenen Esra'nın elinden bir kaza çıktı. İşte, Evli ve Öfkeli 2. bölümde yaşananlar!

EVLİ VE ÖFKELİ 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

ATV ekranlarının yeni sezon dizisi Evli ve Öfkeli 2. bölümüyle dizi severlerin karşısındaydı. Eğlenceli senaryosu ve iddialı isimleriyle ilk bölümden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Evli ve Öfkeli yayınlanan son bölümüyle yine çok konuşturdu. Çocuklukları aynı mahallede geçen ancak farklı hayatlar yaşayan dört kadının yeniden yollarının kesişme hikayesini ekrana taşıyan dizinin 2. bölümünde eğlenceli sahneler ekrana yansıdı. Birce Akalay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ebru Cündübeyoğlu, Ayça Erturan ve Sarp Akkaya gibi isimlerin bulunduğu Evli ve Öfkeli 2. bölümü 11 Ekim Pazar akşamı yayınlandı!

EVLİ VE ÖFKELİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Evli ve Öfkeli yeni bölümünde; Dilek, Esra ve Mine düğün gecesi bir araya geldi ve kocalarından boşanacaklarını söyleyip, yeni bir hayata başlayacaklarına dair birbirlerine söz veridiler. Gece hepsini gaza getiren Dilek , abah olduğu zaman geceye dair hiç bir şey hatırlamadı ve tüm söylediklerinden pişman oldu. Mine ona söylediklerini hatırlatınca abla kardeş arasında yıllardır süregelen gerilim patladı. Dilek, Mine'yi kıracak sözler söyledi. Evli ve Öfkeli 2. bölümünde Dilek çok pişman oldu ama evden çekip gitmiş Mine'ye yetişemedi. Mine, sadece aldatılmayla değil, çocuk sahibi olmak istemesiyle ilgili karışık duygular içerisindeydi. Bu çocuk için belki de son şansıydı. Esra, Cihan'a çok sinirliydi. İş yerindekilere durumu çaktırmamaya, güçlü görünmeye çalıştı. Cihan'ın Esra'nın peşini bırakmaya niyeti yoktu. Cihan'ın kendisini affettirme çabaları, Esra'nın fırsat kollayan çalışma arkadaşlarının diline düşmesine sebep oldu. Esra'nın, Cihan'a duyduğu öfke kendisini de tedirgin etti. Elinden bir kaza çıkacaktı belki de, o kaza çok yakındı. Seray, aldatıldığı için yıkıldı ama ayaktaydı. Aldatıldığını herkesten gizlemeye çalışırken, nerede yanlış yaptığını merak etti. Profesyonel yardım alan Seray, geçmişte günahına girdiği insanlara kendisini affettirmeliydi. Bunların başında da Çiko Dilek gelmekteydi.

EVLİ VE ÖFKELİ KONUSU

Dilek, Seray, Esra ve Mine... Bu dört kadının ortak bir tek noktası vardı: Aynı mahallede büyümüş olmaları. Yolları tekrar kesiştiğinde gördüler ki başka hiçbir şekilde ortak noktaları yoktu! Olamazdı da! Ama yanılıyorlardı. Bir ortak noktaları daha vardı. Kısa bir süre sonra anlayacaklardı; hepsi kocaları tarafından aldatılmıştı. Ve hepsi bedelini ödetmek istiyordu!

EVLİ VE ÖFKELİ OYUNCULARI

BİRCE AKALAY-'Esra':Polis olan 'Esra'; Evli ve Öfkeli dizisinin erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı ve kararlı karakteridir. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biridir. 'Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı olan 'Esra', 'Cihan'la evlidir.EBRU CÜNDÜBEYOĞLU - 'Seray':Popüler bir dizi oyuncusu olan 'Seray'ın 10 parmağında 10 marifet vardır. Kibirli, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri olan 'Seray'; 'Macit'le evlidir.YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY- 'Mine':'Dilek'in ablası olan 'Mine' doktordur. Metin'le evli olan 'Mine'nin tek istediği bir çocuk sahibi olabilmektir. AYÇA ERTURAN-'Dilek':'Engin'in eşi, 'Merve'nin annesi olan 'Dilek'; tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadınıdır... Tatlı, sempatik, komik ve her zaman pozitiftir.SARP AKKAYA-'Murat':'Esra'nın ortağı olan 'Murat', önce genç kadının ayağını kaydırmaya çalışır ama zamanla ondan etkilenir. Maço, kaba saba biridir.SERKAN ALTUNORAK- 'Tarık':Ünlülerin spor eğitmeni olan 'Tarık'; çok yakışıklı, karizmatik ve çapkın biridir.SİNAN EROĞLU-'Cenk':Genç, yakışıklı, çekici bir doktor olan 'Cenk'; yaşına göre oldukça olgundur.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler