MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ezgi Mola'dan öğrencisine şiddet uygulayan öğretmene tepki

Bir öğretmenin öğrencisini dövdüğüne dair yapılan haberi seyrederken çok sinirlenen Ezgi Mola, sosyal medya hesabından "Y..şak, kanı bozuk b.k" sözleriyle tepki gösterdi.

Oyuncu Ezgi Mola, televizyonda izlediği bir habere tepkisini sosyal medya hesabından sert bir şekilde gösterdi.

KÜÇÜK ÖĞRENCİYLE EMPATİ KURDU

Bir öğretmenin öğrencisini dövdüğüne dair yapılan haberi izlerken bir hayli sinirlenen ve dayak yiyen küçük öğrenciyle empati kuran Ezgi Mola, instahikaye kısmından haberin fotoğrafını paylaşarak altına sert bir yorum yazdı.

"Y..ŞAK, KANI BOZUK B.K"

Açıkta atama bekleyen öğretmenlere atıfta bulunan Ezgi Mola, "Bunca atama bekleyen öğretmenimiz varken bu y..şak öğretmen olmamalı… Evet evet doğru okudunuz, Y..şak kanı bozuk b.k" sözleriyle yaşananlara isyan etti.

İşte Ezgi Mola'nın o paylaşımı;

EZGİ MOLA KİMDİR?

29 Mart 1983 yılında doğan Ezgi Mola, tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusudur. Komedi tiplemeleriyle bilinen güzel oyuncu ilk televizyon deneyimini Kartal Tibet'in yönettiği Karate Can isimli dizide yaşadı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kazandı ve 4 yıl eğitim aldı. Bu arada Aydoğan Temel'den de 2 yıl tiyatro eğitimi aldı. İlk tiyatro deneyimini ise Çürük Elma oyunuyla yaşayan Ezgi Mola, 2005 Kasımında BKM Atölye'ye katıldı. 2005 sonbaharında safça bir kuaförü canlandırdığı Hırsız Polis dizisinin gördüğü büyük ilgi sonucu kitlelerce tanınmaya başladı. 2006 yılında çevrilen Hayatımın Kadınısın filmindeki rolüyle başarı kazandı. Bu filmde kişisel hedef olarak gördüğü Türkân Şoray ile karşılıklı oynama fırsatı yakaladığı gibi, kendini gösterebileceği bir rolü canlandırma şansı da buldu. Bu rolüyle 2007 yılında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Sadri Alışık Ödülü sahibi oldu. .Çeşitli markaların yüzü olan Ezgi Mola, Kocan Kadar Konuş filmleriyle uzun süre adından söz ettirmiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler