MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fabrika Kızı 3. bölüm Show Tv'de ekrana geldi

Show Tv'nin yeni dizilerinden Fabrika Kızı son bölümüyle izleyenleriyle buluştu. Yaz sezonu için hazırlanan dizi beklenen reytingleri alamadı ve final yapmaya hazırlanıyor. Fabrika Kızı 3. bölümüyle ise 9 Temmuz'da ekrana geldi.

Renkli dizi Fabrika Kızı 3. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. İsmail Demirci, Fulya Zenginer, Fırat Albayram, Aydan Burhan, Özge Korkmaz, Fatih Altın, Begüm Yılmaz gibi başarılı oyuncuların olduğu Fabrika Kızı son bölümünde sürekli kedi-köpek gibi didişen Aylin ve Ferhat bu kez evlilik oyunu içinde buldular kendilerini. Yetkin Birol Şimin'in, Gül'ü kendisinden uzaklaştırmak için yaptıkları ise birbirinden eğlenceli anlara sebep oldu.Hep el üstünde tutularak büyütülen Aylin ve tek varlığı bir fabrika olan Ferhat'ın kesişme hikayelerini eğlenceli bir şekilde anlatan Fabrika Kızı 3. bölümü 9 Temmuz Perşembe akşamı saat 23.15'te Show Tv'de yayınlandı.

FABRİKA KIZI 3. BÖLÜM ÖZETİ

Fabrika Kızı'nın 3. bölümünde; Elektrik borcunun ödenmesinin ardından fabrika tekrardan işlemeye başladı. Tam da o sırada yüklü bir sipariş vermek için fabrikaya İlyas Bey geldi. Hem Aylin hem de Ferhat içinde oldukları iddiayı kazanmak için İlyas beyi gözüne kestirdi. İkisi de siparişi kendi hanesine yazdırmak istediler. Fakat İlyas'ın sürekli aile değerlerinden bahsediyor olması kafalarını karıştırdı. Bunun üzerine siparişi kaçırmamak için evli rolü yapmak zorunda kaldılar. Birbirleriyle sürekli kavga eden ikilinin işi Fabrika Kızı son bölümünde hiç kolay olmayacaktı. Bu sırada Nuriye ile Asiye'nin Eva'yı bulması Fabrikadaki tüm erkekleri etkileyecek olaylara sebep olurken sonunda kabak Ferhat'ın başına patladı. Yetkin Birol Şimin'in, Gül'ü kendisinden uzaklaştırmak için yaptıkları ise birbirinden eğlenceli anlara sebep oldu.

FABRİKA KIZI FİNAL YAPIYOR

Ekranların yeni yayınlanan dizisi Fabrika Kızı için karar verildi. 25 Haziran'da yayın hayatına başlayan Fabrika Kızı dizisi kötü giden reytinglerden dolayı dizi final kararı aldı. Fabrika Kızı, final bölümüyle 16 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.00'de Show TV'de izleyiciyle son kez buluşacak.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler