MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fabrika Kızı tanıtım fragmanı merakları arttırdı

Show'un yeni dizisi Fabrika Kızı ilk tanıtımı fragmanını yayınlandı. Haziran ayında izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Fabrika Kızı 1. bölüm fragmanı şimdiden çok konuşturdu.

30 Haziran'da izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Fabrika Kızı ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü kadrosu ve farklı konusu ile dikkat çeken Fabrika Kızı'nın ilk görüntüleri diziye dair merakları iyice arttırdı. Fulya Zenginer, Fırat Albayram, Burak Satıbol, İsmail Demirci, Aydan Burhan gibi isimlerin yer aldığıFabrika Kızı ilk fragmanı da izleyicilerin beğenisine sunuldu. Peki, Fabrika Kızı neyi anlatıyor? İşte Fabrika Kızı'na dair ilk detaylar!

FABRİKA KIZI KONUSU

Fabrika Kızı, ideal bir yaşama sahip olan Aylin'in bir anda değişen hayatını kimi zaman komik kimi zamansa duygusal bir şekilde ele alıyor. Otuzlu yaşlarının başında olan Aylin, nişanlısı ile birlikte İzmir'de yaşamaktadır. Hep el üstünde tutularak büyütülmüş, başarılı ve hırslı bir kadın olan Aylin'in hayatı bir gecede değişmiştir. Terfi edilmeyi beklerken işinden olan, gelinlik hayalleri kurarken terk edilen genç kadın, kendini bir anda yapayalnız ve beş parasız bulur.Tam her şey bitti dediği anda bir telefonla Aylin'in hayatı yeniden başka bir yöne doğru gider. Yıllardır görmediği babasından miras kalan İstanbul'daki fabrika, genç kadının hayatını düzene sokması için bir umuttur. Bu mirasla arasındaki tek engel ise Ferhat olacaktır.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler