MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fahriye Evcen'den olay fotoğraf

Güzel Oyuncu Fahriye Evcen son halini Instagram hesabından paylaştı. 1 milyon takipçisi olan Fahriye Evcen'e bazı takipçileri "Ne oldu yüzüne, kesin botoks yaptırmış, inanamıyorum bu ne hal? Yüzüne ne yaptın?" gibi olumsuz mesajlar atınca ünlü oyunca fotoğrafı kaldırdı.

Yeni sinema filmi öncesi enerji toplamaya giden Fahriye Evcen, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafla olay oldu. Kerem Bürsin'le çekeceği 'Hüzünden Öte' filmi ertelenen güzel oyuncu, gittiği restoranda masada otururken çektirdiği fotoğrafla eleştiri oklarının hedefi oldu. Bir milyonu aşan takipçisi olan Fahriye Evcen'e pek çok takipçisi "Ne oldu yüzüne, kesin botoks yaptırmış, inanamıyorum bu ne hal? Yüzüne ne yaptın?" gibi olumsuz mesajlar attı. Olumsuz yorumlara bozulan oyuncu, fotoğrafı 15 dakika içinde sayfasından kaldırarak çözüm buldu.

FAHRİYE EVCEN KİMDİR?

4 Haziran 1986 doğumlu olan Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü dizisindeki Necla rolüyle ün kazanmıştır. Almanya doğumlu olan güzel yıldız, Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşmiştir. Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 tarihinde yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşamıştır, aynı sene Aşk Tutulması filminde başrol oynamıştır. Almanya'daki üniversite eğitimini tamamlamayan Evcen, Boğaziçi Üniversitesi'nde tarih bölümünden mezun olmuştur. Yapımcılığını TİMS Productions'ın yaptığı Çalıkuşu'nda Feride karakterine canlandırmıştır. Çalıkuşu'nda başrolü paylaştığı Burak Özçivit'le yeniden, bu sefer bir sinema filmi ''Aşk Sana Benzer'' ile beyazperdeye dönmüştür.



Vitrin


En Çok Aranan Haberler