MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fatih Harbiye son bölümde Macit şokta

Sevilen dizi Fatih Harbiye 48. bölümü ekranlara geldi. Son bölümde Macit'in aldığı haber bu mutlu gününe gölge düşürdü. Macit ne yapacağını bilemedi. Fatih Harbiye 48. bölümde heyecan yine eksik olmadı.

Show Tv'nin sevilen dizisi Fatih Harbiye izleyenleri yine ekrana kitledi. Peyami Safa'nın eserinden uyarlanan Fatih Harbiye son bölümde Macit, Neriman'la nikahlarına Faiz Bey'i getirmeyi başardı. İlk günden beri bu evliliğe karşı olan ve Neriman'la Macit'i uygun görmeyen Faiz Bey sonunda bu evliliğe katılarak büyük bir adım attı. Fatih Harbiye 48. bölümü dün akşam ekrana geldi.

Başrolleri Kadir Doğulu, Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici ve Uğur Demirpehlivan paylaştığı sevilen dizinin bu haftaki bölümünde Macit, uzun çabalar sonucu Faiz Bey'i nikah dairesine getirmeyi başardı. Nadir, Kerim ve İnci ile yıllar sonra yüz yüze geldi. Kerim'in duyacaklarından sonra nasıl bir tepki vereceği merak edilirken, Macit en mutlu anında alacağı bir haber ile sarsıldı.

Neriman, Macit'e tüm gerçeği anlatmak istedi ancak işler yine karıştı. Fatih Harbiye yeni bölümde Bora, Nadir'in Macit'e ve ailesine olan bu takıntısının sebebini merak etti. Sonunda Bora, Nadir'le yüzleşti. İnci ve Neriman, Macit'e mani olmaya çalışsalar da, Macit söylenen yalanların farkına vardı, gerçekleri gün yüzüne çıkarmaya karar verdi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler