MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fear The Walking Dead 1. bölümü, iddialı başladı

Fear The Walking Dead, ilk bölümüyle yine reytingleri alt üst etti. Ekranları kasıp kavuran The Walking Dead'in kardeş dizisi olarak anılan Fear The Walking 10.1 milyon izlenme oranı ile rekor kırdı.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de merakla beklenen Fear The Walking Dead, ilk bölümüyle izleyicilerinin beğenisine sunuldu. Başrollerinde Kim Dickens, Cliff Curtis, Alycia Debnam Carey, Frank Dillane gibi başarılı isimlerin yer aldığı, The Walking Dead'in kardeş dizisi olarak geçen Fear The Walking Dead, kablolu kanal tarihinin en yüksek izleyici rekorunu kırdı. AMC ekranlarında yayınlanan Fear The Walking Dead'in sadece prömiyer bölümü bile izleyici sayısını 10.1 milyon olarak duyurdu. Ayrıca, dizinin 18-49 yaş aralığındaki izleyici grubunda 4.9 reytinge sahip olduğu öğrenildi.

FEAR THE WALKİNG DEAD TÜYOLARI

The Walking Dead'te izlediğimiz zombi istilasının başlangıç günlerine, virüsün ortaya çıkış zamanlarına odaklanacak olan Fear The Walking Dead 6 bölümden oluşuyor. Birinci sezonu henüz başlamadan ikinci sezon onayını kapan Fear The Walking Dead sahneleri, çoğunlukla Los Angeles'ta geçiyor. İlk bölümüyle ekranlara bir hayli iddialı başlayan dizinin ilk bölümün ardından 2. bölümde neler yaşanabileceği şimdiden konuşulmaya başlandı bile. 15 milyon'a yakın ziyaretçi çekmesi beklenen Fear The Walking Dead 2. bölümüyle 30 Ağustos Pazar günü AMC ekranlarına gelecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler