MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenomen dizi "Kara Para Aşk" başrolünden büyük sürpriz

Kara Para Aşk'ın başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün, beyazperde de harikalar yaratmaya hazırlanıyor. Kara Para Aşk'ın Elif'i Tuba Büyüküstün, eşiyle aynı filmde buluşacak.

Kara Para Aşk'ın başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün, iki filmle birden beyazperde de yer almaya hazırlanıyor. Dizileriyle yakaladığı şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Tuba Büyüküstün, şimdi de sinemada adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Final yapmaya hazırlanan Kara Para Aşk dizisinden sonra güzel yıldız 2 sinema filmiyle seyirci karşısına çıkacak, bu filmlerden birinde eşi Onur Say­la­k'­la kamera karşısına geçecek.

İKİ SİNEMA FİLMİ BİRDEN

Kara Para Aşk ve rol aldığı diğer dizilerle Or­ta­do­ğu, Bal­kan­lar, Av­ru­pa ve Gü­ney Ame­ri­ka­'da ha­tı­rı sa­yı­lır bir hay­ran kit­le­si­ne sa­hip olan Tu­ba Bü­yü­küs­tün, şim­di de be­yaz­per­de­de fır­tı­na­lar es­tir­me­ye ha­zır­la­nı­yor. Güzel yıldızın rol alacağı iki sinema filminin de art ar­da viz­yo­na gi­rmesi bekleniyor.

TUĞBA BÜYÜKÜSTÜN EŞİYLE BEYAZPERDE DE

Tuğba Büyüküstün, bu film­ler­den il­kinde baş­ro­lü­ eşi Onur Say­la­k'­la pay­laş­acak. Öz­can Al­pe­r'­in yö­net­ti­ği Rüz­ga­rın Ha­tı­ra­la­rı­; II. Dün­ya Sa­va­şı­'nın son gün­le­rin­de, mu­ha­lif şai­rin Tür­ki­ye­'den ka­çı­şı­nı, Ka­ra­de­niz or­man­la­rın­da­ki Sov­yet Gür­cis­tan sı­nı­rı­na olan yol­cu­lu­ğu­nu ve sür­gün ha­ya­tı­nı an­la­tı­yor. Film, son­ba­har­da viz­yo­na gi­re­cek.

IRAKLI YÖNETMENİN FİLMİNDE

Bü­yü­küs­tü­n'­ün viz­yo­na gi­re­cek di­ğer fil­mi ise bir moda tasaırmcısını canlandırdığı, Irak­lı yö­net­men Hi­ner Sa­le­em'­in yö­net­ti­ği "Dar Elbise" olacak. Tuğçe Büyüksütün, ey­lül ayın­da viz­yon­da ola­cak bu filmde ise Ca­ner Cin­do­ruk ve Ha­zar Er­güç­lü ile başrolü paylaşacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler