MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenomen dizi "Paramparça" sezon finali ne zaman belli oldu

Star Tv ekranlarına bu sezon damga vuran Paramparça sezon finali için geri sayım başladı. Bu akşam ekrana gelecek Paramparça 29. bölümünden sonraki bölümde dizi final yapacak. Paramparça sezon finalinin tüm detayları haberimizde!

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Paramparça'nın sezon finali tarihi açıklandı. Bu sezonun en çok konuşulan dizisi olma sıfatını kimseye kaptırmayan Paramparça sezon finali için geri sayım başladı. Yapımcılığını Endemol Türkiye'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu, başrollerini ise Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Cemal Hünal ve Civan Canova'nın paylaştığı Paramparça 30. bölümüyle 22 Haziran'da sezona ara verecek!Harika finalin ardından tüm izleyenler, Paramparça yeni sezonu için gün sayacak. Peki, Paramparça kaldığı yerden ne zaman devam edecek? Müthiş bir sezonun ardından izleyicilerin hayranlığını kazanan dizi, yeni sezon çekimlerine 7 Eylül'de başlayacak ancak Paramparça yeni bölümülerinin ekrana ne zaman yansıyacağı henüz belli değil.

PARAMPARÇA 29. BÖLÜM ÖZETİ

Paramparça 29. bölümde bütün parasını Keriman'a kaptıran Özkan velayet davasında vazgeçtiğini Candan'a söylüyor. Özkan'ın velayet davasından vazgeçmemesi için Candan her yolu denemeye hazır. Cansu'nun velayeti için Dilara ile evcilik oyunu oynayan Cihan artık bu durumdan iyice sıkılıyor. Cihan'ın eve dönmesini fırsat bilen Dilara ise bunu kullanmak ve Cihan'ın gitmesine engel olmak istiyor. Hayatında ilk kez aşık olan Cihan, ne olursa olsun Gülseren'i kaybetmek istemiyor ve evlilik teklif ediyor.İstemeden Teoman'ın ölümüne sebep olan Rahmi Bey yalıdayken, kapıya polisler gelir ve Rahmi Bey'i kelepçeler. Yalıda bu hareketli saatler yaşanırken Cihan, Gülseren'i sır gibi sakladığı bir yere sürüklemektedir.Cihan'ın eve, Dilara'nın yanına dönmesi Gülseren için bu ilişkinin sonudur. Cihan'a, "Ben hayallerimi kaybettim. "Bize olmaz" dediğimiz her şey oldu." diyen Gülseren'e bir darbe de, yıllar sonra karşısına çıkan çocukluk arkadaşı Mehmet'ten gelir.Rahmi Bey'in polisler tarafından yalıdan kelepçelenerek götürüldüğünü Osman'dan öğrenen Avukat Candan, tüm bu olan biteni telefonun ucundaki gizemli kişiye haber verir. O gizemli kişinin, Cihan'ın attığı her adımdan haberi vardır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler