MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filinta 11. bölüm TRT 1'de yayınlandı

Bir Osmanlı Polisiyesi Filinta son bölümünde heyecan kaldığı yerden devam etti. Heyecanlı gelişmelerin birbiri ardını kovaladığı Filinta 11. bölümde Rus ve Osmanlı birlikleri karşı karşıya geldi. Öte yandan Anita von Wilhelm rolündeki Wilma Elles, Osmanlı Devleti'ne bir dizi konser vermek için İstanbul'a geldi.

FİLİNTA 11. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Merakla beklenen dizi Filinta 11. bölümüyle TRT 1 ekranlarından izleyicisiyle buluştu. İlgiyle izlenen Filinta son bölümde yine heyecan dolu anlar yaşandı, izleyici ekran başından bir an olsun ayrılamadı. Dizinin bu haftaki bölümünde Osmanlı'ya kurulan kaosu çözmek için Filinta Mustafa ve Kadı Gıyaseddin olayların peşine düştü. Halk ise ayaklandı. İşte Filinta 11. bölüm hakkında detaylar...

FİLİNTA 11. BÖLÜM ÖZETİ

İki gizemli cinayet Osmanlı ile Rusya'yı karşı karşıya getirdi. Bu arada diğer tarafta, Almanların ve Avrupa'nın en ünlü şarkıcısı Anita von Wilhelm Şehr-i İstanbul'a konser vermeye geldi. Filinta son bölümde Osmanlı'ya kurulan bu kaosu çözmek için Filinta Mustafa ve Kadı Gıyaseddin olayların peşine düştü. Ünlü bir şarkıcı olarak izleyeceğimiz Wilma Elles (Anita von Wilhelm) kendi sesiyle söyleyeceği aryayla dikkatleri üzerine çekti.

WİLMA ELLES DİKKAT ÇEKTİ

Padişahın gözdesi, ülkesini seven Vardarlı Ömer Ali Paşa (Mehmet Çepiç) sınırda gelişen Rus hareketliliği tedirginlik yarattığından dolayı sınır bölgesine tayin edilmişti. Dönemin en gözde Alman şarkıcısı Anita von Wilhelm, Avrupa'da çok ünlüydü. Filinta 11. bölümde Osmanlı Devleti'ne bir dizi konser vermek için İstanbul'a geldi... Vardarlı Ömer Ali Paşa, Anita'nın programına katıldıktan sonra başına geleceklerden habersizdi. Gelişen olaylar ışığında bütün şüpheler Rus konsolosluğunda çalışan Sergei Stenoff'un üzerindeydi. Halk giderek galeyana gelmişti. Sergei 'in karşılaştığı durum ise herkeste şok etkisi yarattı. Kadı Gıyaseddin ve Filinta Mustafa bu kaosu çözmek için işin peşine düştüler.

ANİTA'NIN AMACI NE?

Anita ise hiçbir şey olmamış gibi programına devam ediyodu. Sınır boyu hareketlenmeye başladı. Rus ve Osmanlı birlikleri karşı karşıya geldi. Mustafa ve Kadı Gıyaseddin yaptıkları araştırma sonucunda Dolmabahçe Sarayı'ndaki gizemli keşifleriyle taşları yavaş yavaş yerine oturtmaya başladı. Filinta 11. bölümde Rusya'nın bu yaşananlara cevabı ne olacaktır? Anita'nın vatanı Almanya bu durumdan nasıl nemalanacaktır? Tam bir Alman fanatiği olan Anita von Wilhelm'in İstanbul'a asıl geliş nedeni nedir? Osmanlı-Rus savaşının fitilini kim ateşleyecektir? Osmanlı Devleti'nin Makendonya'ya tayin ettiği Vardarlı Ömer Ali Paşa'ya kim kıymak isteyecektir? Osmanlı bir komploya mı kurban edilmek istenir? Tüm bu sorular Filinta son bölümde yanıt buldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler