MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filinta 15. bölümde hapiste isyan çıktı

Filinta son bölümüyle yine nefes kesti. Filinta 15. bölümde hapishanede isyan çıktı! Öte yandan Boris kızı Lara'nın vurulmasından Mustafa'yı sorumlu tuttu. TRT 1'de ekrana gelen dizi, izleyenlere heyecan dolu bir akşam yaşattı.

Ekranların ilk Osmanlı polisiyesi Filinta, son bölümüyle TRT 1 ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Heyecanla beklenen dizide Filinta Mustafa, şehirdeki adaleti sağlamaya devam etti ancak bu bölümde de şehirde sular bir türlü durulmadı.

Dizide bu hafta Boris Zaharyas, Lara'nın Filinta Mustafa yüzünden vurulduğunu düşünerek, Mustafa'yı suçladı. Öte yandan hapishanede isyan çıktı ve bütün şüphe okları yine Bekri'yi gösterdi. Hüzün, tehlike, gözyaşı adalet ve aşkın bir arada yaşandığı Filinta 15. bölüm 31 Mart Salı akşamı TRT 1'de ekrana geldi.

FİLİNTA 15. BÖLÜM ÖZETİ

Boris Zaharyas Lara'nın Filinta Mustafa yüzünden vurulduğunu düşünerek, Mustafa'yı tüm bu olanlar yüzünden suçladı ve buna kendini inandırdı. Ve kızının vurulduğu anda onu kendisinin de koruyamadığını ve ayrıca Mustafa'dan da uzak tutmak adına, Dr. Shultz'un da reddetmesine rağmen her şeyi göze alarak Lara'yı hastaneden çıkarıp evlerine götürmek istedi.

HAPİSHANEDE İSYAN ÇIKTI

Anita von Wilhelm ve Vivian Boris'in işlerini araştırmak için görevlendirilen defterdarın peşine düştü. Filinta son bölümde Anita'nın defterdara Boris hakkında bilgi vermesi defterdarda şok etkisi yarattı. Kadı Gıyaseddin, Esat Paşa'dan Bekri'nin, güvenliği açısından bulunduğu hapishaneden alınıp başka bir yere nakledilmesini istedi. Ancak Esat Paşa, kesin bir dille bunu reddetti. Çok geçmeden hapishanede isyan çıktı ve bütün şüphe okları yine Bekri'yi gösterdi. Ortalık yine birbirine girdi. Boris'in Anita'yı kullanıp hakkındaki bilgilere ulaşması uzun sürmedi. Ancak Anita Alman Sefir'ine durumu anlatmaya gittiğinde karşılaştığı manzarayla alt üst oldu. Filinta 15. bölümde Boris yine yapacağını yaptı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler