MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filinta 17. bölümde heyecan had safhada

Filinta 17. bölümü entrika dolu sahneleriyle milyonları ekrana kilitlemeyi başardı. Filinta son bölüme Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i konuk oldu. Dizinin en heyecanlı sahneleri Mustafa'nın ipten kurtulup kurtulamayacağıyla anlarda ortaya çıktı.

Yayınlandığı her bölümle çok konuşturan Filinta 17. bölümü 14 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de yayınlandı. Filinta 17. bölümde Süreyya hayatının şoklarını yaşatan Boris'i bitirmek üzere adımlar atmaya devam etti. Elinde büyük bir koz olan Süreyya'nın Boris'e karşı hamlesi ne oldu? Boris Zaharyas'ın kim olduğunu çözmeye çalışan Abdullah kime gitti? Dr. Shultz ortaya çıktı mı? Tüm bu ve pek çok sorunun cevabı Filinta 17. bölümünde!

FİLİNTA 17. BÖLÜM ÖZETİ

Filinta 17. bölümü sürpriz dolu sahneleri ve konuk bir isimle geldi. Dizinin bu bölümüne Hababam Sınıfı'nda "Hayta İsmail" karakterini canlandıran Ahmet Arıman konuk oldu. Filinta 17. bölümünde; Süreyya adım adım hayatının şoklarını yaşattığı Boris'i bitirmek üzere intikam çalışmalarına devam etti. Bıçak Ali'nin hafızasını silmeye çalışan Dr.Shultz gizemli bir şekilde yok oldu. Kadı Gıyaseddin ise onun peşindeydi. Mustafa için yine şüpheli cinayet suçlaması bitmemişti. Ölümden kurtulan Lara ayaklarını oynatamadı, Anita Von Wilhelm ise hamile olduğunu öğrendi.

Filinta 17. bölümde baba adayı Albrecht ise kendisini bulmak için İstanbul'a gitmişti. İstanbul'a bela olan Bekri'nin psikopat kardeşi Kadri ortaya çıktı. Öte yanda Boris, geçmişinin araştırmalarında hem Saray tarafından banka kurma ortaklığı için görevlendirilen Maliye Nazırı Ömer Paşa, diğer taraftan sürpriz bir şekilde ortaya çıkan banker Sermet ve Süreyya'nın yanı sıra kızı Lara'nın da sağlık durumuyla uğraşıyordu. Ali Garbis'in kurşunundan kurtulmuş ama başından hafifçe yaralanmıştı. Herkes Mustafa'nın ipten kurtulacağına emindi ama Ali olay günü hakkında bir şey hatırlamamaktaydı.

Kadı Gıyaseddin Padişaha çıktı, Ali'nin kurtulduğunu, bu işin arkasında başka bir iş olduğunu ona anlattı. Esat Paşa itiraz etti. Olayın tamamıyla aydınlatılmasını aksi halde hükmün geçerli olduğunu söyledi. Mustafa gerçekten Ali'yi o gün öldürmek istemiş olabilir diye belirtti. Padişah ikilemde kalmıştı. Kararını sonra açıklayacağını bildirdi. Ali zabitliğe geri döndü fakat akli melekeleri yerine gelene kadar açığa alınmıştı. Süreyya ise Boris'in parayı Almanya'dan küçük bir banka üzerinden temin ettiğini öğrenmişti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler