MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filinta son bölümü izleyicisiyle buluştu

Bir Osmanlı Polisiyesi: Filinta 20. bölümüyle 5 Nisan salı akşamı izleyicilerin karşısına çıktı. Filinta son bölümde aksiyon dolu sahneler izleyenleri yine ekrana hapsetti. Bu bölümde Boris Zaharyas parmaklıklar arkasına girdi.

Salı günlerinin reyting rekortmanı dizisi Filinta son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Kadı Gıyaseddin Hatemi, kundaktayken Külliye'nin önünde bulduğu Filinta Mustafa'ya bir baba, adalete ihtiyacı olanlar içinse sığınılacak bir liman gibiydi. Kadı Gıyaseddin, aynı zamanda Padişah'a şehzadeyken hocalık yaptı. Başrollerini Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Damla Aslanalp, Naz Elmas'ın paylaştığı Filinta 5 Mayıs Salı günü Trt ekranlarında olacak. Dizinin bu bölümünde Kadılık makamını karakola taşıyan Kadı Gıyaseddin hem olaylara yakın oldu hem de padişaha verdiği Galata'yı kötülüklerden temizleme sözünü tuttu.

FİLİNTA 20. BÖLÜM ÖZETİ

Boris günahlarının hesabını verdi! Boris'in itibarı yerle bir mi oldu? Filinta'nın son bölümünde, İstanbul'da adaleti derinden sarsan olayların kilit noktasını yakalayan Filinta Mustafa ve Kadı Gıyaseddin, bu işin peşinde ve İstanbul'daki mide bulandıran olayların çözümüne doğru yol aldı. Hakan Eratik'in '001/ Janti' kod isimli sürpriz bir bir karakter olarak seyirci karşısına çıkacağı Filinta'nın 20. bölümünde Boris Zaharyas parmaklıkların ardına girdi. Kadı Gıyaseddin ve Filinta Mustafa, Boris'in peşini bırakmaya niyetli değildi. Tüm zabitan ekibini karşılarına aldılar; Boris'e dair bilinmeyen ne varsa peşine düştüler. Lara'nın dadı Gülbahar'dan ısrarlı bir isteği vardı. Son zamanlarda yaşadıklarından dolayı Lara'yı zapt etmekte güçlük çeken Gülbahar Dadı, bu istek karşısında ne yaptı?

Osmanlı'yı hiçbir şekilde alt edemeyen dünyanın diğer güçleri İstanbul'a gelerek, Galata'da güçlü planlar kurmayı hedeflemişlerdi. Fakat her şey hedefledikleri gibi oldu mu? Boris'in zindana girmesiyle hareket alanının geniş olduğunu düşünen Anita, hangi planlar içindeydi? Ve parmaklıklar ardında olan Boris'in bunlardan haberi var mıydı?Ve Anita, Boris'in baş düşmanlarından Süreyya'nın yanına ne için gitti? Bu arada İstihbarat'ın rapor ettiği ve suikast düzenleneceği haberi kendisine ulaşan Padişah tebdili kıyafet İstanbul sokaklarını arşınlarken neler yaşadı? Kendisine düzenleneceği söylenen bu suikast girişimi başarıya ulaştı mı? Padişahın üçler meclisi ile görüşmesinde neler oldu? Boris Zaharyas'ın mahkemesinde neler yaşandı? Bekri'nin savunması sırasında mahkeme salonuna gelen sürpriz isim kim oldu? Abdullah'ın Mustafa hakkında izini sürdüğü olay neydi? Mustafa bu durumdan haberdar olunca neyle karşılaşmayı umuyordu? Tüm bu soruların cevapları Filinta 20. bölümde yanıt buldu.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler