MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filinta son bölümü nefesleri kesti

Filinta 22. bölümü izleyicilerinin nefeslerini kesen sahneleriyle ekrana geldi. Aksiyonun tavan yaptığı Filinta son bölümünü Mynet'ten izleyebilirsiniz.

TRT 1 ekranlarının heyecan dozu yüksek dizisi Filinta 22. bölümü izleyicileriyle buluştu. Heyecan, aksiyon ve yenilikleriyle her hafta izleyiciyi ekrana bağlamayı başaran dizi yine izleyicilerinin nefeslerini kesti. Western ve Osmanlı polisiyesini buluşturan Filinta son bölümüne sürpriz gelişmeler damga vurdu. Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Damla Aslanalp, Serhat Tulumluer, Mehmet Özgür, Nur Fettahoğlu gibi isimlerin yer aldığıFilinta son bölümüne Mustafanın geçmişine olan merakı ve Dadı Gülbahar'ın vicdan azabı damga vurdu. Süpriz kararların alındığı Filinta son bölümü 19 Mayıs Salı akşamı ekranlara geldi.

FİLİNTA 22. BÖLÜM ÖZETİ

Filinta Mustafa geçmişi aydınlatmak için Balat Hatun'un peşine düştü. Fakat Bala Hatun'u arayan sadece Mustafa değildi. Filinta 22. bölümde Dadı Gülbahar, haddinden fazla bilgiye sahip olmaya başladı ve tüm bildiklerini saklamak zorunda olmanın vicdan azabı ile başetmek zorunda kaldı. Bu bilgilerin bir kısmı da Sansar ve Azize'ye aitti. Dadı onlar hakkında başka neler biliyordu? Bu gerçekleri kızı kadar benimsediği Lara ile paylaştı mı? Boris ve Süreyya arasında bir takım teklifler yaşanırken, Boris onun gerçek niyetini anlayabildi mi? Filinta son bölümde banka kurma amacı ile Padişah'ın karşısına çıkan Boris ve Süreyya'da arasında kazanan kim oldu?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler