MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filinta son bölümde dikkat çeken sahne

Osmanlı Polisiyesi mesajıyla çok tutulan Filinta 24. bölümü nefesleri kesti. Filinta son bölümünde sır cinayetler devam ederken Filinta Mustafa, geçmişini hatırlamaya başladı.

İzlenme rekorları kıran Filinta 24. bölümünde yine aksiyon ve gizem had safhaya çıktı. Bir Osmanlı Polisiyesi olan dizinin bu bölümünde, Padişah Enver Paşayı "Ya çözersin, ya düşersin..." sözleriyle tehdit ederken, Filinta Mustafa geçmişinin tozlu sayfalarında kendine dair arayışlarını sürdürdü. Onur Tuna, Naz Elmas, Nur Fettahoğlu gibi isimlerin başrollerini paylaştığı, fenomen dizi Filinta 24. bölümü 2 Haziran akşamı Trt 1 ekranlarında izleyicileriyle buluştu.

FİLİNTA 24. BÖLÜM ÖZETİ

Filinta 2. bölümünde büyük oyunlar ve kararlar devam etti. Padişaha suikast girişimi ve her daim Osmanlı'ya oynanan büyük oyunlar, sır cinayetler ve ardındaki olayların, Filinta Mustafa, Kadı Gıyaseddinve Bıçak Ali döngüsünde aralanacağı ve çözüleceği 24. bölüm izleyenleri ekran başına kilitlendi. Padişah, canına kast eden bu esrarengiz kadının kim olduğu konusunda şüpheye düştü. Esat Paşa'yı sert bir dille uyardı: "Ya çözersin, ya düşersin..." Esat Paşa hiç olmadığı kadar köşeye sıkışmıştı. Bu olayın peşine düşerse, işin ucu iş birliği içindeki Boris'e çıkacak, vazgeçerse de görevinden azledilecekti!.. İngiliz Sefiri, Padişahın huzuruna çıkıp, İngiltere'nin Osmanlı ile müttefik olduğunu arz ettiği sırada Padişah kararlıydı ve net bir cevap bekledi: "Canıma kast eden o kadın neden Sefaretinizdeki bir çalışanı öldürdü?"

GALATA'DAKİ ESRARENGİZ CİNAYET

Galata'daki esrarengiz cinayetlere bir yenisi daha eklendiç Kadı Gıyaseddin'in karşısına çıkan bir kız çocuğu, bir cinayete dair bazı açıklamalarda bulundu! Kadı şaşkın! Bu malum cinayetle bu kız çocuğunun ilgisi neydi? Abdullah, Filinta Mustafa'nın geçmişine dair iz bulmaya ve taşları yerine oturtmaya ant içmişti. Büyük bir heyecan ve istekle emin adımlarla ilerlemekteydi. Kız çocuğu cinayetin aydınlatılması için Filinta Mustafa ve Bıçak Ali'ye para teklif etti. Mustafa ve Ali bu cinayeti ayrıntılarıyla çözmeleri gerektiğini fakat bunu para için değil, adalet emrettiği için yapacaklarını söyledi. Kadı Gıyaseddin bu sahipsiz sabiyi kime emanet edecekti? Bankanın İcra Kurulu toplantısında Süreyya'nın Boris Zaharyas'ı köşeye sıkıştıracağı teklif ne olacaktı? Mustafa ve Ali, Galata'daki esrarengiz cinayetin failini bulmak için kimin kapısını çaldı?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler