MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filinta 29. bölümünde büyük savaş başladı

Sevilen Trt dizisi Filinta son bölümünde olaylar ve ülke sınırlarını aşan hikayeler daha da genişlemeye başladı. Fenomen dizinin Filinta 29. bölümünde baba bildiği adamın ölümüyle şok yaşayan Filinta Mustafa'yı artık kimse durduramadı. İşte, Filinta son bölümünde yaşananlar!

FİLİNTA 29. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Başarısı sınırları aşan Filinta dizisi "Bin Yılın Şafağı" adlı yeni ismi, kadroya dahil olan sürpriz oyuncularıyla ekranlarda fırtınalar estirmeye devam etti. Western ve Osmanlı polisiyesini harmanlayarak bir ilke imza atan Filinta 29. bölümünde bomba gelişmeler vardı. Doyumsuz aksiyon sahneleri bulunan, Hollywood ile yarışan görsel teknikler kullanılan Filinta'nın ekrana gelen son bölümünde sürprizler arttı. Filinta Mustafa intikam alabildi mi? Filinta'nın hedefindeki isimler kimlerdi? Kenan Miloş, Boris'e ne görev verdi ki Yüce Meclis'teki bütün gözler ona çevrildi? Bütün bu sorular ve daha fazlası 2 Ekim Cuma akşamı yayınlandı.

FİLİNTA 29. BÖLÜM ÖZETİ

Filinta son bölümünde; Filinta Mustafa ve Bıçak Ali'nin baba dedikleri Kadı Gıyaseddin'in ölümü dengeleri alt üst etti. Bundan sonra kahramanımız Filint, Mustafa ve birlikte yol aldığı arkadaşları, Osmanlı sınırlarına girmek isteyen ve gün geçtikçe çoğalan yabancı düşmanlarıyla sadece adaleti sağlamak için savaşmayacaklardı. Adaletin vuku bulmadığı durumları, canları pahasına savaşarak, akılları, planları ve stratejileriyle birlikte çözeceklerdi. Çünkü artık sadece Devlet-i Aliyye'nin selahiyetinin yanı sıra canları Kadı Gıyaseddin'in hesabının sorulması da işin içine girmişti. Kadı Gıyaseddin ve eşi Ayşe'nin vurulması herkeste şok etkisi yaşattı. Filinta Mustafa büyük bir öfkeyle mel'unların peşine düştü. Tabibe Leyla tedavinin ardında Ayşe için takdiri Allah'a bırakmıştı. Kenan Miloş -Yüce Efendi- başına geleceklerden habersiz, Osmanlı'nın en önemli adamlarıyla uğraşmaya devam etti. Bunu yalnız yapmayacaktı. Miloş, Yüce Meclis'in müttefiki olarak hangi ülkeyi seçecekti? Gıyaseddin ve Ayşe'nin kalleşçe vurulması ile çocukların kaçırılması olayına Filinta Mustafa'nın tepkisi çok sert oldu. Filinta Mustafa kendisinden bir şeyler sakladığını düşündüğü Davut Paşa'yla karşı karşıya gelerek neler yaşayacaktı? Mustafa'nın hedef tahtasında artık neden Davut Paşa da vardı?

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler