MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filinta 6. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

Heyecan dolu sahneleriyle izleyenleri ekran başına kitlemeyi başaran Filinta son bölümüyle nefesleri kesti. Filinta 6. bölümde Hollywood'un ünlü aksiyon eğitmeni Dusan Hyska'yı konuk etti. Filinta dizisinin diğer konuğu ise Serhan Süsler oldu.

TRT 1 ekranlarının beğenilen dizilerinden Filinta 6. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Her hafta yeni gelişmelerin yaşandığı Filinta son bölümde sevenleri ekrana kitledi. Onur Tuna, Damla Aslanalp, Serhat Tulumluer, Mehmet Özgür, Naz Elmas gibi isimlerin yer aldığı Filinta'nın bu bölümüne de konuk bir oyuncu katıldı. Hollywood aksiyon eğitmeni Dusan Hyska bu haftanın konuk oyuncularından oldu üstleniyor. 'Üvey Baba', 'Sırlar Dünyası', 'Böyle Bitmesin' gibi dizilerde rol alan Serhan Süsler de bu hafta oyuncu kadrosuna katılan bir diğer isim oldu. Serhan Süsler Osmanlı Bankası'nın kurulmasına ön ayak olan, zeki, hırslı Banker Murad Efendi'yi canlandırdı. Aksiyonu bol dizi Filinta 6. bölümüyle 27 Ocak Salı akşamı ekrana geldi.

Filinta yeni bölümde Filinta Mustafa için kendi geçmişinin kapısı aralanmaya başladı.Saatçi Mirko sayesinde geçmişinden ufak bir ize ulaşan Mustafa, Boris Zaharyan'la ilgili bir bağ yakaladı. Bunlar olurken İstanbul'a Arap Yarımadasının en güçlü üç Şeyhi, Padişahla birlikte yapacakları gizli bir toplantı için geldiler. Bu şeyhlerden biri limanda bir suikastçı tarafından infaz edildi. Filinta Mustafa ve Kadı Gıyaseddin bu olayı çözmek için harekete geçti.

Padişah, Filinta 6. bölümde Banker Murad'a 'Osmanlı Bankası'nı kurma çalışmalarını hızlandırması için talimat vermişti. Banker Murad, icra kurulunu oluşturma ve ortak yatırımcıların çalışmalarını yaparken, bankaya ortak olmak isteyip reddettiği Boris Zaharyas, bu işin peşini bırakmadı. Filinta son bölümde Boris Zaharyas'a gizemli bir harita geldi. Ve bu harita Osmanlının Arap topraklarının altında yatan önemli bir sırrı taşıyordu. Ve Boris Zaharyas'ın bu sır ile yakinen ilgisi vardı. Bu bölümün konuk oyuncusu Titanic, Er Ryan'ı Kurtarmak ve Spider Man gibi birçok Hollywood yapımının aksiyon starı ve "second unit" uzmanı Hyska, 'Çöl Arslanı' karakterine hayat verdi. Çöl Arslanı ve Mustafa'nın dövüş sahneleri nefes kesti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler