MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filinta 18. bölümü izleyicileriyle buluştu

Osman Polisiyesi Filinta 18. bölümü ile izleyicileriyle buluştu. Her bölümü büyük bir merakla beklenen Filinta son bölümünde Bekri bir yandan kardeşinin yasını tutarken öte yandan intikam planları hazırladı.

Osmanlı Polisiyesi sıfatıyla adından çok söz ettiren TRT 1 dizisi Filinta 18. bölümü ile aksiyon fırstınası kaldığı yerden devam etti. Hiçlik mertebesine ulaşmış bir kadı ile adalete giden derin yolculuğunu konu edinen Filinta 18. bölümü 21 Nisan Salı akşamı saat 200'de Trt 1'de yayınlandı. Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Nur Fettahoğlu, Damla Aslanalp ve Naz Elmasolduğu'nun başrollerini paylaştığı Filinta son bölümüne Boris'in büyük oyunu ve Süreyya'nın intikam planları damga vurdu.

FİLİNTA YENİ BÖLÜMDE OLANLAR
21 Nisan akşamı yayınlanan Filinta 18. bölümünde; Bekri kardeşinin yasını tutmaktaydı. Bu acıyla İstanbul'da Galata'nın altını üstüne getirdi. Büyük bir intikam yemini eder. Hedefinde Filinta Mustafa ve Bıçak Ali vardı. Kadı Gıyasettin ise Bala Hatun'un peşindeydi.Süreyya Boris'i alt etmek için her şeyi yapmakta, Boris'in mahvına sebep olacak banka defterlerini getirecek kuryeleri sabırsızlıkla beklemekteydi. Sansar ve Anita da defterlerin peşine düştü. Bu yarıştan kim galip çıkacaktı? Boris yine yapacağını yapmış ve büyük bir keyifle Süreyya'nın karşısına çıkmıştı. Onu hiçbir şeyin durduramayacağını söyledi. Banka kurulmaya başlamıştı ama para ortada yoktu. Maliye Nazırı Kıbrıslı Ömer Paşa parayı beklemekteydi. Boris'in parayı çok çabuk bulması gerekmekteydi. Boris'in büyük oyunu başlamıştı. Onu kim engelleyecekti?


Vitrin


En Çok Aranan Haberler