MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Filinta son bölümde Boris köşeye sıkıştı

Filinta 23. bölümü nefes kesen sahneleriyle ekrana geldi. Filinta son bölümde Boris'in geçmişte yaşadığı hata, başına iş açtı.

Filinta 23. bölümü izleyenlerinin karşısına çıktı. Onur Tuna, Naz Elmas, Nur Fettahoğlu gibi isimlerin başrollerini paylaştığıOnur Tuna, Naz Elmas, Nur Fettahoğlu gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Filinta son bölümünde Mustafa'nın geçmişiyle ilgili sırlar ortaya çıkarken yeni gelişmeler yaşandıç Bala Hatun'un kimliği ortaya çıktı mı? Boris ve Süreyya arasındaki gerilim ne oldu? Filinta'da Mustafayı aksiyon dolu bir bölüm daha beklemekteydi, geçmişe uzanan tek bilgi kaynağı Bala Hatunun yardımına Filinta Mustafa yetişti mi, Kadı Gıyaseddin büyük oyunu bozabildi mi ? Filinta 23. bölümü tüm bu soru işaretlerine odaklanan sahneleriyle 26 Mayıs Salı akşamı Trt 1 ekranlarına geldi.

FİLİNTA 23. BÖLÜM ÖZETİ

İzlenme rekorları kıran Filinta 23. bölümünde Pera'nın orta yerinde yeni bir cinayet işlendi. Bu arada Süreyya'ya da sürpriz teklifi bütün dengeleri alt üst etmeyi başardı. Gülbahar'ın gidişi ile yalnız kalan Lara babasının sözüne itimat ederek Mustafa'dan uzaklaştı. Bu gelişme karşısında çaresiz kalan Mustafa ise aşkını kalbine gömdü ve Lara'nın gerçekleri anlayacağı günü beklemeye koyuldu. Osmanlı'nın kuracağı Banka dış mihrakların yeni oyunlar oynamasında başrolü çekiyordu. Süreyya ise bu oyunu planlayan isim oldu. Kadı Gıyaseddin ise olaylara temkinli yaklaşarak Boris'in kendisine olan samimi tavrına aynı şekilde karşılık vermedi. Öte yandan Boris hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşarak neye uğradığını şaşırdu. Lara ise babasını yakından takip ediyordu. Filinta son bölümünde Boris'in geçmişte yaptığı hata açığa çıktı, böylece Mustafa önemli bir hamle yapma şansını yakaladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler