MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game Of Thrones 5. sezonu internete düştü

Game of Thrones 5. sezonu dünya çapında heyecanla bekleniyordu. George R.R. Martin'in romanlarından uyarlanan Game of Thrones 5. sezonun ilk 4 bölümü belirlenen tarihten önce izleyicilerinin karşısına çıktı.

GAME OF THRONES 5. SEZON 1. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Tüm dünyayı kasıp kavuran Game of Thrones heyecanı kaldığı ediyor. Sevilen dizi 12 Nisan Pazar gecesi yayınlanacaktı. David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan dizinin 5. sezon 4 bölümü internete yayın tarihinden önce düştü. Dizi geçen senelerde de olduğu gibi bu sezon da 10 bölümden oluşacak.

GAME OF THRONES 5. SEZON GELİŞMELERİ

Game of Thrones fantastik bir dünyada bir krallığa hükmetmek için yaşanan savaşları ve entrikaları konu alıyor. Game of Thrones 5. sezon bölümlerinde son sezonda büyük sarsıntı yaratan ölümlerin ardından ortaya çıkan iktidar boşluğunu doldurmak için mücadele eden kahramanların hikayelerine odaklanıyor. Game of Thrones bu sezonuna yeni kıtalar ve yeni karakterlerin damga vurması bekleniyor.

Black Castle'da John Snow, Stannis Baratheon ile yüzleşirken, Westeros'ta güç rüzgârları Tyrell Hanesi'nden yana esti. Dar Deniz'e yol alan Arya Stark ise eski bir dostunun peşinden gitti. Kaçak Tyrion hayatında yeni bir amaç bulurken, Daenerys büyük güçle birlikte gelen büyük fedakârlıkları göğüslemeye çalıştı. Ve hepsinden önemlisi bu sezon Martin'in yarattığı bu fantastik evrene nihayet kış gelecek.

Game of Thrones HBO'nun en çok izlenen dizisi unvanını kazanırken, İzlanda, Kuzey İrlanda ve Hırvatistan'dan oluşan çekim mekanlarına yeni sezonda İspanya da eklendi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler