MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 5. sezon son bölümü nefesleri kesti

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones 5. sezon 8. bölümü izleyenleriyle buluştu. Game of Thrones 5. sezon son bölümünde tecavüze uğrayan Sansa'yı yeni bir sürpriz bekliyordu.

Toplamda 10 bölümden oluşan Game of Thrones 5. sezon son bölümü nefesleri kesti. Sezona olaylı bir şekilde başlayan ve geçen bölümlerde tecavüz sahnesi ile adından çok söz ettiren Game Of Thrones 8. bölümü 31 Mayıs Pazar akşamı kendi kanalı HBO'da ekrana geldi. Nisan ayında seyircisiyle buluşan Game of Thrones 5. sezon 8. bölümü Türkiye'de her pazartesi günü saat 23.15'te CNBC-e ekranlarında izleyenleriyle buluşuyor.

GAME OF THRONES 5. SEZON KARAKTERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

GAME OF THRONES 5. SEZON 8. BÖLÜM ÖZETİ

Game of Thrones yeni bölümünde Arya eğitimi için yeni hamleler yaptı. Daha önceki bölümde tecavüzü uğrayan Sansa, bu bölümde eski bir arkadaşı ile yüzleşti . Cersei mücadelesine kaldığı yerden devam ederken, Jon ise çatışma için hazırlık yapmaya devam etti. Sansa Theon'la konuşmaya çalıştı Bu arada Jaime, kızı-yeğeniyle konuşup durumu düzeltmeye çalıştı. Yeni kıtalar, yeni karakterler ve yepyeni entrikaları ile ekrana gelen Game of Thrones 5. sezon bölümleriyle heyecan ve aksiyon fırtınası kaldığı yerden devam ediyor.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler