MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 5. sezon 7. bölümü nefesleri kesti

Game of Thrones 5. sezon 7. bölümü izleyenlerinin karşısına bomba gibi bir bölümle çıktı. Efsane dizisi Game of Thrones 5. sezon son bölümünde Kum Yılanlar saldırılarına devam etti.

Bir televizyon klasiğine dönüşen Game of Thrones'un 5. Sezon bölümleri ses getirmeye devam ediyor. Bu sezona olaylı bir şekilde başlayan Game Of Thrones 7. bölümü ile yakında ekranlarda olacak. Nisan ayında seyircisiyle buluşnmaya başlayan Game of Thrones 5. sezon 7. bölümünde yine çarpıcı sahneler vardı. İlk dört bölümü çalınan ve TV'de yayınlanmadan önce internette yayınlanan Game of Thrones'un beşinci bölümü HBO'da yayınlandıktan sadece 12 saat sonra dizinin korsan kopyaları internet sitelerinde 2.1 milyon kez indirilmiş ve seyredilmişti. 10 bölümden oluşan Game of Thrones 5. sezon 7. bölümü yine reytingleri zorladı.

Yeni kıtalar, yeni karakterler ve yepyeni entrikalarıo ile ekrana gelen Game of Thrones 5. sezon bölümlerini her pazartesi günü saat 23.15'te CNBC-e ekranlarından da izleyebilirsiniz.

GAME OF THRONES 5. SEZON SON BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin son bölümünde Elia Sand önderliğindeki Kum Yılanlar saldırılarına devam etti. Jaqen, Arya'yı tapınağın altındaki bir salona götürdü; tapınakta ölen herkesin yüzü bu salonda saklanmaktaydı. Su Bahçeleri'ne varan Jaime ve Bronn, Kum Yılanlarının saldırısına uğradı. Bu arada Jorah ve Tyrion da köle tacirleriyle karşılaştı. Cersei'ye buluşan Petyr, ona Roose'un Sansa'yı Ramsay'le evlendirme planından bahsetti.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler