MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game Of Thrones 5. sezon yıldızından şok açıklama

Game Of Thrones 5. sezonun en çok konuşulan ismi Emilia Clarke, yeterince çıplak sahnesi bulunduğunu söyledi. Game Of Thrones 5. sezon yıldızı milia Clarke"Soyunan kadın" olarak akıllarda kalmaktan korktuğunu da dile getirdi.

Game Of Thrones 5. sezonuyla kasıp kavurmaya devam ederken, dizinin yıldızlarının yaptığı açıklamalarda gündeme bomba gibi düşüyor. Daha önceGame Of Thrones 5. sezonundaki zorlu sahnelerde Emilia Clarke'ın dublorlüğünü yapan Rosie Mac bekaret açıklamasında bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde de Emilia Clarke, Grinin 50 Tonu filminde Anastasia Steele rolünü oynamayı neden reddettiğine açıklık getirdi. İddialara göre Emilia Clarke, oyunculuk kariyerinde çıplak sahneleriyle anılmak, gündemde kalmak istemiyor. Game Of Thrones'un genç yıldızı, dergiye verdiği röportajda Grinin 50 Tonu filminin yönetmeni Sam Taylor Johnson ile çalışmayı çok istediğini ancak Game Of Thrones 5. sezonunda yeterince çıplak sahnesi bulunduğu için bu sahneler yüzünden "soyunan kadın" olarak akıllarda kalmaktan korktuğunu açıkladı. Emilia Clarke'ın rolü reddetmesinden sonra güzel oyuncu Dakota Johnson'a teklif götürüldü ve olumlu sonuç alındı. Grinin 50 Tonu bu yılın en çok izlenen filmlerinden biri oldu ve birçok ülkede gösterimi yasaklandı.

EMİLİA CLARKE KİMDİR?

Emilia Clarke, İngiliz televizyon ve sinema aktrisidir. Home Box Office kanalında yayınlanan Taht Oyunları dizisindeki "Daenerys Targaryen" karakteri ile tanınmıştır. Londra şehrinde doğan Emilia Clarke, İlk olarak Oxford St. Edward Okulu, ardından Rye St.Antony Lisesini bitirdi. 2009 yılında Drama Centre London Üniversitesi'nden mezun olmuştur.Başarılı oyuncu 2010 yılında George R. R. Martin'in "A Song of Ice and Fire" kitabından uyarlanan ve birçok ülkede ekranlara gelen Game of Thrones dizisinde Daenerys Targaryen rolüyle karşımıza çıkmaktadır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler