MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game Of Thrones 5. sezon yıldızının bekaret açıklaması şok etti

Game of Thrones 5. sezonu gündeme bomba gibi düşerken oyuncuları da şaşırtıyor. Bu kez Game of Thrones'un parlayan yıldızı Emilia Clarke'a neredeyse ikizi kadar benzeyen Rosie Mac açıklamalarıyla şok etti.

Ekranların reyting rekortmeni, dünya çapında başarı elde eden Game of Thrones'ta Clarke'ın dublörü olarak tanıdığımız seksi yıldız Rosie Mac, 18 yaşında bir bakire olduğunu ve bekaretini kocasına sakladığını söyledi. İki kez nişanlanıp ayrılan 18 yaşındaki Mac, yüksek ahlaki değerleri olduğunu söyleyerek "Bekaretimi kocama saklayacağım. Evleninceye kadar bekaretimi korumaya kararlıyım." şeklinde konuştu.

Büyük bir ilgiyle izlenen Game of Thrones'un parlayan yıldızı Emilia Clarke'a neredeyse ikizi kadar benzeyen Rosie Mac görenleri şaşırtıyor. Yani, yayınlandığı günden beri adeta izleyicilerin gönlünde taht kuran bu dizideki Daenerys Targaryen karakterinin 2. güzeli Rosie Mac'in kim olduğu, neler yaptığı da merak ediliyor. İşte, Emilia Clarke hakkında merak edilenler!

EMİLİA CLARKE ROSİE MAC BENZERLİĞİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

EMİLİA CLARKE KİMDİR?

İngiliz televizyon ve sinema aktristi olan Emilia Clarke, 18 yaşındadır. Home Box Office kanalında yayınlanan Taht Oyunları dizisindeki "Daenerys Targaryen" karakterinin dublörlüğünü yapmaktadır. Londra şehrinde doğan Emilia Clarke, İlk olarak Oxford St. Edward Okulu, ardından Rye St.Antony Lisesini bitirmiştir. 2009 yılında Drama Centre London Üniversitesi'nden mezun olmuştur. ame of Thrones'un cesur sahlerinde Emilia Clarke yerine Rosie Mac ekrana gelmektedir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler