MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones'tan 'John Snow' sürprizi

Game of Thrones 6. sezon afişinde geçen sezon öldürülen Jon Snow'un yer alması heyecan yarattı. Tüm dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones yeni sezonunda "Jon Snow yer alacak mı?" tartışmaları yeniden başladı.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de izlenme rekorları kıran Game Of Thrones 6. sezon posteri sosyal medyaya düştü. Twitter'dan paylaşılan Game of Thrones 6. sezon afişinde Kit Harington'un canlandırdığı ve geçen sezon öldürülen Jon Snow'un yer alması, dizinin fenomenlerini heyecanlandırdı. Dizinin yeni sezonunda en çok merak edilen konu 5. sezonun finalinde gece nöbetçileri tarafından bıçaklanan Jon Snow'un yaşayıp yaşamayacağıydı. Game Of Thrones 6. Sezon afişiyle birlikte "Jon Snow ölmedi" tartışmalarını tekrar gündeme geldi.

Jon Snow, 5. sezonun final bölümünde, Hardhome Savaşı esnasında Gece Bekçileri'ndeki kardeşleri tarafından "hain" olduğu gerekçesiyle bıçaklanmış, izleyicilerin sevilen karakterin ölmediği iddiasında bulunması üzerine, yapımcıları dahil birçok yetkili ağız Kit Harington tarafından canlandırılan Jon Snow'un öldüğünü söylemişti. Ancak, Kit Harington'un saçlarını kestirmemesi ve dizinin çekimlerinin yapıldığı Kuzey İrlanda'da görülmesi de umutları güçlendirdi.

AĞZINDAN KAÇIRMIŞTI

Jon Snow ölmedi iddiaları sürerken Harington ile yapılan röportajda başarılı oyuncunun söyledikleri de izleyicilerin heyecanlandırdı. Önce "Şu anda hâlâ kontratım devam ediyor ve artık kaç sezon daha oynayacağımı biliyorum!" diyen Kit Harington, röportajı yapan muhabirin "Kaç sezon daha oynayacaksınız?" sorusuna, "İyi deneme, buna yanıt veremem" diyen Harrington, dizinin hayatının önemli bir parçası olmaya devam edeceğini ve bittiğinde otuzlu yaşlarının sonunda olacağını belirtmişti.

GAME OF THRONES 5. SEZON FİNAL BÖLÜM ÖZETİ

Game Of Thrones 5. sezon 10. bölümünde Yediler'i güçlendirip, kendi kazdığı kuyuya düşen Cersei Lannister, Kızıl Kale'ye geri dönebilmek için "itirafı" kabul etti ve utanç yürüyüşüyle cezalandırıldı. Henüz erişkin bir ejderha olmayan Drogon, aldığı mızrak yaralarından sonra Khaleesi'yi resmen dünyanın bir ucuna götürdü. Theon ise Game Of Thrones son bölümünde Sansa'ya nihayet yardım etmeye karar verdi. Brienne, Renly Baratheon'un ağabeyi ve kısmen katili sayılan Stannis Baratheon ile karşı karşıya geldi. Game Of Thrones 5. sezon final bölümünün en çarpıcı sahnesi ise kuşkusuz Özgür Halk'a olan düşkünlüğü sebebiyle Gece Nöbeti'nin hedefi haline gelen, Lord Kumandan'lığa yükselen, Jon Snow'un öldürülmesi oldu.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler