MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game Of Thrones bölümlerini sızdıranlara ceza uyarısı

Dünyaca ünlü dizi Game Of Thrones 5. sezon bölümlerinin yayın tarihinden önce internete sızdırılması yapımcılarının ve yayıncılarının büyük tepkisini çekti. Game Of Thrones telif haklarını ihlal etmeye devam edenlerin bloke edileceği uyarısı geldi.

Game Of Thrones dizisinin yapımcılığını yapan, aynı zamanda yayın haklarını elinde bulunduran HBO kanalı, Game Of Thrones 5. sezonuna ait ilk 4 bölümün sızdırılmasının ardından uyarıda bulundu ve telif hakkını ihlal etmeye devam edecek ABD'li kullanıcıların internet hizmetinin bloke edileceği belirtildi.

ABD'li TV kanalı grubu HBO, Game of Thrones'a ait bölümlerin geçtiğimiz hafta torrent olarak sızdırılmasının ardından korsana karşı harekete geçti.İnternette yasadışı veri trafiğini denetleyen iş ortağı IP-Echelon aracılığıyla mesaj yayımlayan HBO, sızıntıdan sorumlu IP adreslerinin tespiti için internet hizmet sağlayıcılarına (ISP) talimat verildiğini belirtti.Game of Thrones 5. sezonuna ait dört bölümü yayınlanacağı tarihten 1 gün önce 12 Nisan haftası bilgisayarlar arası veri paylaşımı imkanı veren Torrent sitelerinde paylaşılmıştı. Dizinin İlk bölümü, sızdırıldığı ilk gün 8 milyondan fazla indirilmişti.

GAME OF THRONES 5. SEZON İPUÇLARI Dünya çapında bir klasiğe dönen Game of Thrones'un 5. Sezonunda bir ilk olarak flashback sahneleri ekrana gelecek. N isan 2015'te seyirciyle buluşan Game of Thrones'un her biri fenomen olan karakterlerinin gençliklerini kimlerin canlandıracağı belli olmuştu.

Lena Headey'in canlandırdığı Cersei Lannister karakterinin gençliği rolünde Nell Williams'ı izleyeceğiz. Daha önce Loving Miss Hatto ve National Theatre Live gibi dizilerde rol alan Williams, Game of Thrones'un ilk üç bölümünde rol alacak.
Geçtiğimiz sezonlarda Dorne ailesine gelin olarak giden Myrcella karakteri Nell Tiger Free'nin canlandırdığı bir performansa diziye geri dönecek. Oberyn Martell'in yeğeniyle evlendirilen, Dorne ailesinin veliahtının eşi olan Myrcella, 5. sezonda Lannister ve Dorne Ailelerinin arasındaki güç mücadelesine sıkışacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler