MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Game Of Thrones'a Jon Snow geri dönecek mi' sorusuna şok yanıt

Game Of Thrones, nefes kesici bir bölüme sezon finali ardından soru işaretleri bıraktı. Son bölümde Jon Snow'un öldürülmesi, "Game Of Thrones'a Jon Snow geri dönecek mi?" sorularına neden oldu.

Game Of Thrones 5. sezonuna damga vuran konu hiç kuşkusuz Jon Snow'un ani ölümüydü, dizinin finalinde bıcaklanarak öldürüldüğü görülen Jon Snow'un Game Of Throne'a geri dönüp dönmeyeceği yani diziye gerçekten veda edip etmediğin en büyük soru işareti. Arkadaşlarının ihanetine uğrayan Jon Snow'u Melisandre diriltilebilecek mi Myrcella'nın erkek kardeşi olan kralın bu konuda tepkisi ne olacak? Game Of Thrones yeni sezonunda Cersei intikamını nasıl alacak? Arya gözlerini kayıp mı edecek? Yoksa o da Bran gibi bir becerisini başka bir beceriye mi sahip olacak?

GAME OF THRONES YENİ SEZONDA JOHN SNOW OLACAK MI?

Game Of Thrones 5. sezon izleyicilerinin en büyük beklentisi Lady Melisandre'nın Jon Snow'u yeniden dirilteceğini düşünüyor. Game Of Thrones'un yeni sezonunda Jon Snow'un olup olmayacağına çarpıcı açıklama dizinin yönetmeni David Nutter'den geldi.Nutter twitter hesabı aracılığıyla Jon Snow'un büyücü Melisandre tarafından yeniden hayata döneceği iddiasına atıfta bulunarak "Jon Snow ölüden daha ölü" yazdı.Jon Snow'u canlandıran Kit Harrington da Entertainment Weekly'ye ise şu açıklamada bulundu: "Bana öldüğüm söylendi. Ben ölüyüm. Gelecek sezon geri dönmüyorum. Size söyleyebileceklerim gerçekten bu kadar."

Vitrin


En Çok Aranan Haberler