MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones'un 5. sezon 6. bölümde Ramsa evlendirildi

Game of Thrones 5. sezon 6. bölümü nefesleri kesen sahneleriyle yayınlandı. Game of Thrones 5. sezon son bölümüne Kum Yılanlarının saldırısı damga vurdu.

Bir televizyon klasiğine dönüşen Game of Thrones'un 5. Sezon ilk 5 bölümü internete sızmış, büyük ses getirmişti. Dizinin internete sızmayan 6. bölümü yakında ekranlarda olacak. Nisan ayında seyircisiyle buluşnmaya başlayan Game of Thrones 5. sezon 6. bölüm fragmanında yine çarpıcı sahneler var. Beşinci sezonu henüz yayınlanmadan ilk dört bölümü çalınan ve TV'de yayınlanmadan önce internette yayınlanan Game of Thrones'un beşinci bölümü HBO'da yayınlandıktan sadece 12 saat sonra dizinin korsan kopyaları internet sitelerinde 2.1 milyon kez indirilmiş ve seyredilmişti. Henüz internete düşmeyen Game of Thrones 5. sezon 6. bölümün ne kadar izleneceği şimdiden büyük merak konusu oldu.

GAME OF THRONES 5. SEZON SON BÖLÜM ÖZETİ

Merakla beklenen fenomen yabancı dizi Game Of Thrones 5. Sezon 6. Bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Game Of Thrones 5. sezon 6. bölümünde odak nokta Dorne oldu. Trystane Martell and Myrcella Baratheon onu gerçekten seviyordu ve onun tehlikeli bir oyun içinde olmasından huzursuzluk duyuyordu. Dorne ise yalnızca Bronn ile konuşuyordu. İkili Myrcella'ı kurtarmak için kum yılanları ile karşı karşıya gelecekti. Bu arada Elia Sand önderliğindeki Kum Yılanlar ise kendi planlarını yapıyordu. Jaqen, Arya'yı tapınağın altındaki bir salona götürdü; tapınakta ölen herkesin yüzü bu salonda saklanmaktaydı. Su Bahçeleri'ne varan Jaime ve Bronn, Kum Yılanlarının saldırısına uğradı. Bu arada Jorah ve Tyrion da köle tacirleriyle karşılaştı. Cersei'ye buluşan Petyr, ona Roose'un Sansa'yı Ramsay'le evlendirme planından bahsetti.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler