MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göç Zamanı 2. bölümde nefes kesen an

Star TV'nin yeni dizisi Göç Zamanı 2. bölümüyle ekran macerasına devam etti. Dram yüklü dizide bu hafta Cennet, öz oğlu Yemin'in namlusunun ucundaydı. İşte Göç Zamanı 2. bölümünde yaşananlara dair detaylar!

Yayın hayatına başlar başlamaz dikkat çeken Göç Zamanı ikinci bölümüyle ekran macerasını sürdürdü. Çocuklarını bilmeden bir cehenneme sürükleyen bir annenin öyküsünü çarpıcı bir şekilde ekrana taşıyan Göç Zamanı 'nın son bölümünde yine çok ses getirecek sahneler, soluk soluğa bırakan anlar vardı. Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği, Fahide Perçin'in Cennet, Talat Bulut'un ise Yılmaz karakterine hayat verdiği dizinin yeni bölümünde Yemin, öz annesi Cennet'in canını almaya cesaret edecek kadar gözünü karartırken; Cennet'i kurtarmak isteyen Yılmaz yaralandı. Anne ve oğul dramını etkileyici bir şekilde ekrana taşıyan Göç Zamanı 2. bölümüyle 6 Şubat Cumartesi akşamı Star Tv'deydi!

GÖÇ ZAMANI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Göç Zamanı son bölümde şunlar yaşandı: Cennet öz oğlu Yemin'in namlusunun ucundaydı. Yemin Cennet'in canına kastedecek kadar karartmıştı gözünü, ya onu ve kızlarını alıp memlekete götürecek ya da namusunu temizleyecekti. Yılmaz, Cennet'i kurtarmak isterken yaralanır. Cennet'in ana yüreği ise Yemin'i polise teslim etmeye elvermedi, canını da almaya çalışsa öz evladıydı Yemin. Yılmaz ve Artem'in yardımlarıyla Cennet ile kızları için yeni bir hayatın kapıları aralandı. Yılmaz onları evinde misafir etti ancak Yemin'den kurtulmaları o kadar da kolay değildi. Babasının ölüm haberini alan ve iyice bilenen Yemin adım adım peşlerindeydi. Cennet ve kızları da Cemal'in ölüm haberiyle sarsıldı. Zümrüt'ün okuma hayali ailesinin felaketi olmuştu, pişmanlık ve suçluluk içinde kavrulan Zümrüt için yolun sonu görünmüştü artık. Zümrüt annesini ve kardeşlerini kurtarmak uğruna hayalinden vazgeçip Yemin'e teslim oldu.

GÖÇ ZAMANI KONUSU

Tilbe Saran, Engin Benli, Cansu Tosun, Arzu Gamze Kılınç'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı, iki dev isim Vahide Perçin ve Talat Bulut'u yıllar sonra bir araya getiren Göç Zamanı; çocuklarının her birinin dağılıp gidişine şahit olan bir annenin çırpınışını ele alıyor. Yıllarca annesini 'kuma anne' bilen Yemin, onu öldürmek için geleni yapacak. Cennet ise önce ona kendisinin annesi olduğunu kabullendirmeye çalışacak. Zümrüt ise girdiği bu parıltılı dünyada, yolunu kaybedecek. Cennet kızına sahip çıktığında ise çok geç olacak; geriye kalbi kırık bir genç kız ve masumiyetini kaybetmiş bir aşk hikayesi kalacak. Bu zengin çevreden tiksinen Kiraz ise bambaşka bir hayalin peşinden gidecek. Cennet bir kez daha kadının değişmeyen yazgısını görecek ve yeniden isyan edecek ama umudunu asla kaybetmeyecek. Çünkü o anadır. Dünya yansa da çocuklarını kanatları altına alacak, o sıcak kucak onlar için daima sığınılacak son kale olarak varlığını sürdürecek.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler