MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göç Zamanı 3. bölümde büyük tuzak

Göç Zamanı 3. bölüm ile izleyicilerle buluşmaya devam etti. Merakla beklenen dizinin bu bölümünde Cennet kızlarını korumaya çalışırken, başından istemediği olaylar geçti. Sevgi ise Bilal'in tuzağına düşecek! Göç Zamanı 3. bölümünde yaşananlar haberimizde...

Star TV'nin yeni dizisi Göç Zamanı 3. bölüm ile 13 Şubat Cumartesi akşamı izleyicilerin karşısındaydı. Dram türündeki dizinin bu bölümünde Cennet, kızlarıyla birlikte büyük şehirin zorlukları ve peşlerindeki belayla başa çıkmaya çalıştı. Halı atölyesinde işe başlayan Cennet alakası olmamasına rağmen istemediği bir durumda kaldı! Başrollerini Vahide Perçin, Talat Bulut, Tilbe Saran, Engin Belli, Cansu Tosun, Arzu Gamze Kılınç, Elif Ceren Balıkçı ve Gürkan Günal'in paylaştığı Göç Zamanı 3. bölüm ile 13 Şubat Cumartes akşam saat 20.00'da Star TV'de ekrana geldi.

Göç Zamanı 3. Bölüm Özeti

Cennet, Zümrüt'ün Yemin'e teslim olduğunu öğrenince deliye döndü ve onu kurtarmak için canını tehlikeye attı. Zümrüt, Demir'in yardımlarıyla okul kaydını yaptırırken, Cennet de bir halı atölyesinde işe başladı. Ancak adının Yılmaz ile çirkin bir şekilde anılmasını gururuna yediremez ve işi bırakmak zorunda kaldı. Bundan sonra Yılmaz'ın evinde misafir olmaları mümkün değildi. Göç Zamanı 3. bölümde Cennet için bu koca şehirde kızlarını koruyabilmek sandığından çok daha zor oldu. Yemin ve Hanım Cemal'in cenazesini kaldırır fakat köylülerin dışlamaları yüzünden memleketlerinden ayrılmak zorunda kaldılar Yemin, babasının durumundan faydalanıp annesine yanaşan muhtardan intikamını almak için muhtarı ve oğlu Veysel'i polise ihbar etti. İş Bilal'e kadar uzandı. Bilal'i polis baskınından kurtaran Yemin olur ve artık onun sağ koluydu.. Yılmaz karısı Sevgi'ye gelen gizemli telefonların izini buldu, adım adım yaklaştı düşmanına. Göç Zamanı 3. bölümde Sevgi ise Yılmaz'ın en büyük düşmanı Bilal'in tuzağına düşmek üzereydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler