MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Gökhan Töre'nin müstakbel eşi Esra Bilgiç kimdir?' yanıt buldu

Yıldız futbolcu Gökhan Töre ve Diriliş Ertuğrul dizisiyle tanınan Esra Bilgiç'i ve evlilik heyecanı sardı. Peki, yıldız futbolcu Gökhan Töre ile evlenecek olan genç oyuncu Esra Bilgiç kimdir?

Yeşil sahaların başarılı ismi Gökhan Töre de ve Diriliş Ertuğrul dizisinin Halime Hatun'u Esra Bilgiç'in evlilik hazırlığında olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre'nin geçtiğimiz günlerde sevgilisine romantik bir evlilik teklifinde bulunduğu ortaya çıktı. Sevgilisinin romantik evlilik teklifi karşısında mutluluktan ayakları yerden kesilen Esra Bilgiç'in ise "Evet" cevabı verdiği öğrenildi. Esra Bilgiç-Gökhan Töre'nin evlilik kararının sosyal medyada da yankı bulması ardından; "Esra Bilgiç kimdir?,"Ne zaman evlenecekler?" sorusuna gibi sorulara yanıt arandı. Sezon sonu Beşiktaş'ı şampiyon görmek isteyen Gökhan Töre, düğün için liglerin bitmesini bekliyor. Böylece ikili çifte kutlama yapmayı planlıyor. Peki, siyah beyazlı takımın yıldız futbolcusu Gökhan Töre'nin mustakbel eşi Esra Bilgiç kimdir?

ESRA BİLGİÇ KİMDİR?

14 Ekim 1992'te doğan Esra Bilgiç, Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji bölümü mezunudur. Kariyerine oyunculukla başlayan Esra Bilgiç, ilk defa TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş dizisinde canlandırdığı Halime Hatun karakteri ile çıktı ve büyük beğeni aldı. Oyunculuğun yanı sıra moda tasarımıyla da ilgilinen Esra Bilgiç, Halime Hatun karakteri kısa sürede gönülleri fethetmeyi başardı.

GÖKHAN TÖRE KİMDİR?

20 Ocak 1992 doğumlu olan Gökhan Töre, Almanya'ya göç eden aslen Samsunlu bir ailenin çocuğu olarak Köln'de dünyaya geldi. Futbol kariyerine Adler Dellbrück takımında başlayan futbolcu, 2007 yılında Bayer Leverkusen'in U-17 takımında oynamaya başladı. O sezon ilk kez oynanmaya başlanan U-17 liginin sonlarına doğru goller bulmaya başladı. 2013 tarihinde Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk resmi maçda Trabzonspor karşısında profesyonel futbol kariyerinin ilk golünü atan Gökhan Töre, 8 Ağustos 2014 tarihinde 4,5 Milyon € bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Esra Bilgiç ile evlilik hazırlığında olan Gökhan Töre, daha önce Brezilyalı model sevgilisi Sophia Alexia'yla evlilik hazırlığı yaparken sürpriz bir şekilde aşkını sonlandırmıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler