MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gonca Vuslateri sosyal medyada trend topic oldu

Bir dergiye röportaj veren Gonca Vuslateri'nin açıklamalarındaki "Hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyoru.m" ifadeleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Gonca Vuslateri'yi destekleyen isimler olduğu gibi çok sert ifadelerde bulunan sosyal medya kullanıcıları da oldu.

Vasfiye Teyze tiplemesi ile çok sevilen Gonca Vuslateri içini Seninle dergisine döktü. Son günlerde sette öpüşme iddiaları gelen genç yıldız Gonca Vuslateri mayıs sayısına verdiği röportajda ilginç itiraflarda bulundu. Gonca Vuslateri'nin bu itirafları sosyal medyada olay yarattı.

Büyüdükçe daha az ilişki kurmaktan mutlu olmaya başladım diyen Gonca Vuslateri'nin hiç ama hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyorum" ifadeleri sosyal medyada da tartışma konusu oldu. Bazı kullanıcılar Gonca Vuslateri'ye sert tepki gösterirken bu ifadelere destek veren kullanıcılar da oldu.

Gonca Vuslateri'nin verdiği röportajda olay yaratan bölümün tamamı ise şöyle;
TÜRK'TEN ÇOCUK YAPMAM Gerçek aşkı hiç yaşamadığını ve Türk erkeklerinden uzak durduğunu söyleyen Vuslateri, ilişkiler hakkındaki düşüncelerini şu sözleriyle dile getirdi:

Hep hayatın arıza taraflarını konuştuk. Aşk gibi ateşli taraflarını es geçmeyelim diyorum. "Ben aşık olamıyorum, beceremiyorum. Çok da güzel bunu itiraf ettiğim bir ilişkim var. Tatlı Amerikalı bir manita. Çok mutluyuz. Ne özel hayatıma, ne oyunculuğuma karışıyor.

Hep aşk hayatımda bir şeyler yazılıyor ama benim son 5-6 sevgilim hep Amerikalıydı. Sanki Amerikan kasabasında sıradan bir kız gibi yaşıyorum aşk hayatımı. Hiç ama hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyorum. Bütün yakın arkadaşlarım Türk erkeği ama kalbimi kıran ırka bir daha dönesim yok. Alkol, kadın, zenginlik, ukalalık. Bana bunun olmadığı bir Türk erkeği gösterebilir misin? Bakma Türk erkeği de beni istemez, aman bu deli der."

Gonca Vuslateri'nin hiçbir Türk'ten çocuk yapmam söyleminde karşı atılan tweetlerden bazıları ise şöyle;

Fuat Uğur ‏@FUATUGUR

@Gonca_Vuslateri ABD'de her yıl yaşanan yaklaşık 93.000 tecavüz sonucunda ABD'de 32.000 kadar hamilelik vakası yaşanıyor.

AHMET SALGINER ‏@MANIC_SIZOFREN

Türk erkekleri olarak Gonca Vuslateri nin açıklamalarıyla çok rahatladık.

Taner Karaboğa ‏@Tanerce

Gerçek şu ki türk ve kürt erkekleri,"Hiç ama hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyorum"açıklamasının gonca vuslateri'den gelmesinden memnun.

Hoca'ya Deli Sorular ‏@Jorkayef
Gonca Vuslateri "Hiçbir Türk'ten çocuk yapmak istemem" demiş. Zaten hiçbir Türk kendisinden daha yakışıklı bir kadınla çocuk yapmak istemez.
Eray Efe ‏@Argostroloji
Gonca Vuslateri hanımla tanışmadığımızdan ötürü bu tür talihsiz söylemleri anlayışla karşılıyorum.

Canfeza ‏@canfezaorhangul
Keşke annesi de Gonca Vuslateri gibi düşünseydi de bugün böyle bir tiple bu toprakları paylaşıyor olmasaydık.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler