MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gonca Vuslateri'nin Amerikalı sevgilisi ortaya çıktı

Gonca Vuslateri'nin "Hiçbir Türk'ten çocuk yapmam. Son 5-6 sevgilim Amerikalıydı. Şimdi de tatlı Amerikalı bir manitam var." sözleri gündeme bomba gibi düştü. Gonca Vuslateri'nin sevgilisinin Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptığı ortaya çıktı.

Oyuncu Gonca Vuslateri son röportajında "Hiçbir Türk'ten çocuk yapmam. Son 5-6 sevgilim Amerikalıydı. Şimdi de tatlı Amerikalı bir manitam var" demiş, sosyal medyaya ve gündeme bomba gibi düşmüştü. Gonca Vuslateri'nin çocuk yapmayı planladığı Amerikalı "manitası" Sheldon Miller, şu anda Ortadoğu Politikaları konusunda Boğaziçi Üniversitesi'nde yüksek lisans yapıyor.

Gonca Vuslateri'nin tepki çeken açıklamaları ise şöyle:

"Ben aşık olamıyorum, beceremiyorum. Çok da güzel bunu itiraf ettiğim bir ilişkim var. Tatlı Amerikalı bir manita. Çok mutluyuz. Ne özel hayatıma, ne oyunculuğuma karışıyor.

Hep aşk hayatımda bir şeyler yazılıyor ama benim son 5-6 sevgilim hep Amerikalıydı. Sanki Amerikan kasabasında sıradan bir kız gibi yaşıyorum aşk hayatımı. Hiç ama hiçbir Türk'ten çocuk yapmayı düşünmüyorum. Bütün yakın arkadaşlarım Türk erkeği ama kalbimi kıran ırka bir daha dönesim yok. Alkol, kadın, zenginlik, ukalalık. Bana bunun olmadığı bir Türk erkeği gösterebilir misin? Bakma Türk erkeği de beni istemez, aman bu deli der."

GONCA VUSLATERİ KİMDİR?

Tam ismi Nazlı Gonca Vuslateri olan güzel oyuncu 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa'da doğdu. 1998'de anne-babası boşanınca, annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul'a teyzesinin yanına yerleşti. Gençliği Kadıköy'de geçen Gonca Vuslateri ilkokul 2'nci sınıftan itibaren oyunculuk eğitimi aldı. Kadıköy İntaş Lisesinden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünü bitirdi. İlk oyunculuk deneyimini "Ruhsar" dizisiyle yaşayan Gonca Vuslateri'nin daha geniş kitlelere ulaşması ise Küçük Sırlar dizisinde canlandırdığı "Ceyla" karakteriyle oldu. Son olarak 2012 yazında yayınlanan ve Ailem dizisinde Yıldız karakterini canlandırmıştır. Gonca Vuslateri, Kanal D'de yayınlanan "Yalan Dünya" dizisinde Orçun'un Sevgilisi Eylem karakterini ve dizinin ilerleyen bölümlerinde senaryoya dahil olan Vasfiye Teyze karakterlerini canlandırarak adını geniş kitlelere duyurdu. Özellikle Vasfiye Teyze Ne Çektin Be repliğiyle unutulmaz karakterler arasına girmeyi başardı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler