MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gönül İşleri 11. bölüm Star Tv'de yayınlandı

Gönül İşleri son bölümde Servet'in merdivenden düşmesiyle Yılmaz büyük bir vicdan azabı çekmeye başladı. Kendini affettirmek isteyen Yılmaz Gönül İşleri 11. bölümde her yolu denemeye başladı.

11. bölümle ekran karşısına çıkan Gönül İşleri, pazar akşamı ekrana geldi. Son bölümde yaşanacak heyecanlı gelişmeler sevenlerini bekledi. 11. bölümde Yılmaz bir anlık öfkesine yenildi. Servet ve Alev merdivenlerden yuvarlandi. Vicdan azabı çeken Yılmaz, kendini affettirmek için elinden geleni yaptı. Gönül İşleri son bölümü 21 Aralık Pazar saat 20.00'de başladı.

Yılmaz'ın bir anlık öfkesine yenilişi, Servet ve Alev'i merdivenlerin dibinde son bulan bir düşüşe itti. Gönül İşleri 11. bölümde Servet'e mi, Alev'e mi, yoksa Servet'in taşıdığı bebeğine mi üzüleceğini şaşıran Yılmaz kendisini affettirmenin bir yolunu aradı. Tam da bu sırada başıboş kalan Gönül İşleri Ofisi Yılmaz'ın derdine deva oldu. Gönül İşleri son bölümde Deli Yılmaz'ın yenilikçi iş anlayışıyla baş etmek de Saadet ve Sevda'ya kaldı.

Saadet Gönül İşleri 11. bölümde Kemal'le olan birlikteliğine kendisini inandırmaya çalışırken Asrın'ı gönlünden çıkartıp çıkartamadığı sorusuna cevap aradı. Ne Asrın Saadet'ten vazgeçmekte, ne Kemal Asrın'a olan kininden vazgeçti. Asrın için kaçak hayatı gittikçe zorlaşmakta, polis her an bir adım daha yaklaşmaktaydı.

Sevda ve Bedir duygularını bastırmaya çalıştıkça daha fazla hata yapmaya başlarlar. Gönül İşleri 11. bölümde Sevda Tibet'e artık bir söz vermiştir. Bedir, Sevda'nın parmağındaki yüzüğün aralarında aşılmaz bir engele dönüştüğüne inanmaktadır. Yılmaz Servet'e kendisini affettirebilecek mi? Alev ve Servet'in düşüşünün arkasındaki sebebi araştıran polisler Yılmaz'ı neyle sorumlu tutacak? Sevda girdiği evlilik yolunda Bedir'i geride bırakabilecek mi? Sorularının cevabı bu akşam belli oluyor. Gönül İşleri yeni bölümü bu akşam 20.00'de başlıyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler