MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gönül İşleri 14. bölümde Saadet korkuttu

Gönül İşleri son bölümde Saadet'in birden bire ortadan kaybolması ailedekileri korkuttu. Öte yandan Tibet'le sözlenen Sevda'nın aklı Bedir'in yeniden İstanbul'a dönmesiyle iyice karıştır. Sevda, Tibet ve Bedir üçgeni bir kez daha hareketlendi.

GÖNÜL İŞLERİ 14. BÖLÜM 2. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Pazar günlerinin sevilen dizilerinden Gönül İşleri son bölümü Star Tv ekranlarından izleyiciyle buluştu. 3 kız kardeşin her hafta farklı bir maceraya sürüklendiği Gönül İşleri 14. bölümde Asrın Saadet'i zorla kaçırdı. Servet ve Yılmaz bütün yaşanmışlıkları bir kenara bırakıp yeni bir başlangıç yapmaya çalıştılar ancak terslikler ikilinin peşini bırakmadı. Sevda ise Bedir ve Tibet arasında gidip gelmeye devam etti. Gönül İşleri son bölümü 19 Ocak akşamı Star Tv'de ekrana geldi.

Gönül İşleri son bölümde Servet ve Yılmaz bütün yaşanmışlıkları bir kenara bırakmaya, yeni bir başlangıç yapmaya çalıştı. Bunun için romantik bir akşam yemeği planlardılar. Ama terslikler bu sefer de ikilinin peşini bırakmadı. Davetsiz misafirler sofrada yerlerini alırlar ancak sofrada bir kişi eksikti. O kişi ise aklı havada Saadet'ti.

Saadet Gönül İşleri 14. bölümde bir kez daha iyi niyetinin kurbanı oldu. Gitmesi için Asrın'a yardım etmeye ve Kemal'le birlikte sorunsuz hayatına dönmeye çalışırken bir anda kendini Asrın'ın yol arkadaşı olarak buldu. Asrın, Saadet'i kaçırmıştır ve sonsuza kadar yanından ayırmayacağına yeminler etti. Sevda ise Bedir'in ani dönüşüne alışamadan kendisini tekrar aynı ikilemin içinde buldu Bir tarafta kendisi için annesini karşısına alan sözlüsü Tibet, diğer tarafta kalbini bir kuşlu ayna gibi paramparça ettiği Bedir vardı.

Aile Gönül İşleri son bölümde Saadet'in durumundan habersiz sofraya oturmuşken Kemal'in gelmesiyle Saadet'in ortada olmadığı anlaşıldı. Dört koldan arama çalışmaları sonuç vermedi. Kemal'in mesleki içgüdüleri onu Asrın'ın geride bıraktığı izlere götürdü. Kemal, Saadet'in kendi isteğiyle Asrın'a gittiğine mi inandı, yoksa sevdiği kadın için son bir kovalamacaya daldı mı? Saadet bu amansız takipte sevdiği adamın kim olduğuna karar verebildi mi merak konusu oldu..

Vitrin


En Çok Aranan Haberler