MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gönül İşleri 24. bölümde Bedir iz peşinde

Dolandırılan kardeşler Gönül İşleri son bölümde parasal sıkıntılardan kurtulmak için uğraştılar. Süreyya para sıkıntısını çözmek için evi satmaya karar verirken, Muzaffer ise Gökçeada'da arsasını satmaya çalıştı. Bedir ve Kemal ise dolandırıcıları aramaya koyuldu.

Pazar akşamlarının beğenilen dizilerinden Gönül İşleri son bölümüyle Star Tv ekranlarından izleyicisiyle buluşmaya devam etti. İlgiyle izlenen Gönül İşleri dizisinin 24. bölümünde heyecanlı gelişmeler birbirini kovaladı. Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Sinem Kobal, Timuçin Esen, Sezai Aydın ve Nevra Serezli'nin yer aldığı Gönül İşleri'nde bu hafta Murat Proşçiler katıldı. Proşçiler, Bennu Yıldırımlar'ın canlandırdığı Servet karakterinin eski bir arkadaşı olan Anıl karakterini canlandırdı. Her hafta izleyiciyi şaşırtmaya devam eden Gönül İşleri son bölümde Sevda ve Saadet, dükkanı kaybetti. Bedir ise kendilerini dolandıran adamın peşine düştü.

GÖNÜL İŞLERİ 24. BÖLÜM ÖZETİ

Dükkanı kaybeden Sevda ve Saadet, Servet'e karşı mahcup oldu. Toplam borçları çok fazlaydı ve ailedeki herkes para bulmaya çalıştı. Gönül İşleri son bölümde aileye yeni katılan Selen bebek, sabaha kadar ağlayarak, tüm aileyi perişan etti, aile üyeleri bir taraftan yeni hayat düzenlerine alışmaya çalışırken bir taraftan dükkanı kurtarmak için kendilerince yollar aramaya başladılar.

Bedir ise kendilerini dolandıran adamları bulmaya ve hesap sormaya kararlıydı. Gönül İşleri 24. bölümde Bedir'in tehlikeye girmesini istemeyen Kemal, ona engel olmaya çalıştı, oysa kendisini ve dolayısı ile Saadet'i bekleyen gelişmelerden habersizdi. Para bulma macerası Süreyya ve Muzaffer, Yılmaz ve Servet arasında bir yarışa dönüştü. Aileyi kimin kurtaracağını herkes merak etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler