MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gönül İşleri 27. bölümde Tibet aklını kaçırdı

Gönül İşleri 27. bölümü nefes kesen sahneleriyle 19 Nisan akşamı Star ekranlarına geldi. Gönül İşleri son bölüme düğün sonrası Tibet'in şuursuzca yaptığı hareketler ve Sevda'yı kaçırması damga vurdu.

Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Sinem Kobal ve Timuçin Esen gibi güçlü isimlerin paylaştığı Gönül İşleri 27. bölümde Sevda ve Bedir çifti yine kötü bir sürprizle karşı karşıya kaldı. Süprizlerin arka arkaya geldiği Gönül İşleri 27. bölümü 19 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'de Star ekranlarında yayınlandı.

Sevda ve Bedir kavuşabildi mi? Sevda kendini kurtarmanın yolunu bulabildi mi? Saadet'in evlilik korkusu Kemal'e karşı olan duygularını daha mı olumsuz etkiledi? Tüm bu soruların cevabı Gönül İşleri son bölümünde merak edilenlerin başında geliyordu.

GÖNÜL İŞLERİ 27. BÖLÜM ÖZETİ

Tibet'in düğünden sonra Sevda'yı kaçırması ile tüm aile bireylerini telaşlandırdı. Herkes Tibet'in peşine düştü ancak Tibet bu sefer hazırlıklıydı. Bedir, Yılmaz, Saadet ve Kemal, Tibet'in arabasının peşine düşmüş, hızla ilerlemekteydi ancak hem artık aile çok öfkeliydi hem de Tibet aklını kaçırmış gibi hareket etmekteydi Sevda, kimsenin canı yanmadan kurtulabilecek miydi? Sevda'nın evliliği ile sıra Saadet'e gelecekken düğünden sonra yaşananlar tüm planları alt üst etmişti, yaşanan kötü olaylar zaten evlilikten korkan Saadet'i nasıl etkileyecekti? Ailedeki herkes diğerleri için endişelenmekteydi ama hiç kimse kendisini tehlikeye atmaktan çekinmiyordu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler