MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gönül İşleri final bölümü izleyiciyle buluştu

Gönül İşleri final bölümü 26 Nisan Pazar akşamı ekrana geldi. Gönül İşleri final bölümünde Üstün Ailesi'nin 5 yıl sonraki halleri şaşırttı. Saadet, Sevda ve Servet'in maceralarının finalde nasıl sona erdiği merak konusu oldu.

Bu pazar ekranlara veda etmeye hazırlanan dizi Gönül İşleri final fragmanı yayınlandı. Gönül İşleri dizisi, bu Pazar final bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizi gittikçe düşen reytinglerden dolayı bu kararı aldı. Star Tv'nin sevilen dizisi Gönül İşleri, bu Pazar final bölümüyle ekranlara veda edecek. Geçen yıl yaz aylarında başlayan ve ilk başlarda büyük ilgi çeken dizi, son dönemde reyting kaybına uğramıştı. Bambaşka ve heyecan dolu bir bölümle izleycilerine veda edecek , TMC Film imzalı Gönül İşleri final bölümü 26 Nisan Pazar akşamı 28. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Sinem Kobal ve Timuçin Esen'in oynadığı Gönül İşleri final bölümünde izleyiciler Üstün ailesinin 5 yıl sonraki halleri ekrana geldi Servet, Saadet ve Sevda'nın beş yıl içerisinde yaşadıkları değişim izleyiciyi şaşırtacak. Geçen yıl yaz aylarında başlayan ve yayınlandığı ilk bölümleriyle oldukça ilgi çeken Gönül İşleri son dönemlerde reyting kaybına uğramıştı.

Kemal, içine düştüğü kumpastan kurtulup Saadet ile nikahına yetişmek için her şeyi göze alıp kaçtı ve nikaha yetişti ancak Saadet ile evlenmenin mutluluğunu yaşayamadan karakola götürüldü. Ailenin geleceğine dair sürpriz anlarla süslenen, kimi zaman hüzün, kimi zaman heyecanla dolu Gönül İşleri final bölümünde, Muzaffer tüm kızlarını bir arada ve yanında tutmak için çabaladı, kızlar babalarının çabası ile aile olmanın önemini bir kez daha kavradılar.

Saadet, Sevda ve Servet, hayatlarını yoluna koymaya çalışırken birbirlerine verdikleri destekle hayata tutunmayı mı yoksa kendi hayatlarına dağılmayı mı seçeceklerdi? Geçmişten geleceğe uzanan bir yolculuk kızların tüm sorularına cevap verdi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler