MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gönül İşleri son bölümde Saadet'e evlilik teklifi

Star Tv'nin beğenilen dizisi Gönül İşleri son bölümüyle ekrana geldi. Gönül İşleri 15. bölümde Saadet'e evlenme teklifi geldi. Öte yandan Yılmaz ile Servet'in biribirinin yerine geçmesi ile eğlenceli anlar yaşandı.

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Gönül İşleri son bölümüyle Star Tv ekranlarından izleyicisiyle buluştu. 3 kız kardeşin her hafta farklı bir maceraya sürüklendiği Gönül İşleri 15. bölümde olaylar birbiri ardını kovaladı. Yeni gelişmeler bu bölümde de izleyenleri koltuklarına kitledi. Kemal tarafından kurtarılan Saadet'in eve dönünce sular duruldu. Servet ve Yılmaz ise komik maceralara atılmaya devam etti. Sevda cephesinde ise işler yolunda gitmedi. Sevilen dizi Gönül İşleri 15. bölümüyle 25 Ocak'ta ekrana geldi.

Gönül İşleri son bölümde Kemal tarafından kurtarılan Saadet'in eve dönüşüyle, telaşlı bekleyiş son buldu. Ancak Muzaffer'in endişeleri devam etti. Saadet'i dizinin dibinden ayırmamaya karar verdi. Çok sevdiği Kemal'in bile Saadet'in yanına yaklaşmasına izin vermedi. Ama Kemal'in de Muzaffer'in bilmediği bir planı vardı. Kemal, Saadet'ten duyduğu "Seni Seviyorum" sözüne güvenip Saadet'e evlenme teklif etti. Sevda'nın yanıtı merak konusuydu.

Servet ve Yılmaz ise, yeni ve komik bir maceraya daha sürüklendiler, geçici bir süreliğine birbirlerinin yerlerine geçerek, kendi yöntemleriyle birbirlerinin hayatlarını devam ettireceklerdi. Servet'in aşırı titiz tavırlarıyla Yılmaz'ın rahat kişiliği kapışmaya başladı. Tabi bu değişiklik ailede başka değişikliklere de neden oldu.

Sevda'nın işleriyse yine ters gitti. Okuldaki eksik kredisi yüzünden almak zorunda olduğu ders Bedir'le aynı sınıfta buluşmasına neden olunca günleri daha da zorlaşmaya başladı. Tibet'in kıskançlık krizleri Sevda'yı canından bezdirirken Bedir'in hayatıyla ilgili öğrendiği gerçekler Sevda'nın sarsılmasına neden oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler