MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gönül İşleri son bölümde Servet - Yılmaz hesaplaşması yaşandı

Hamile olduğu ortaya çıkan Servet Gönül İşleri 10. bölümde Yılmaz'la tartıştı. İkili arasında yaşanan hesaplaşmada sinirler gerildi. Gönül İşleri son bölümde Yılmaz bir anda tüm aileyi karşısında buldu.

Gönül İşleri 10. bölüm izleyenleri yine ekranları başına kitledi. Dizinin bu bölümüne Servet ile Yılmaz arasında yaşananlar damga vurdu. Servet'in hamile olduğunu öğrenen Yılmaz, bu durumun kendisinden saklanmasına öfkelenirken, Servet ise Alev'in hamile olduğunu öğrenmesiyle öfkelendi. Yılmaz Servet'e yakın olmak için her yolu denedi ancak Gönül İşleri son bölümde Servet'in babası buna pek çok kez mani oldu. Yılmaz ise pes etmedi ve sonunda engelleyemeyecekleri bir hamlede bulundu.Gönül İşleri 10. bölüm 14 Aralık Pazar akşamı Star Tv ekranlarından izleyicilerle buluştu.

Gönül İşleri son bölümde Yılmaz ve Servet son kez karşı karşıya gelip, birbirlerinden sakladıkları gerçekleri açıklamaya karar verdiler. Ancak karşılıklı açıklamalar buzları eritmek yerine öfkeyi iyice alevlendirdi. Bu öfkeyle hiç istenmeyecek durumlar yaşandı. Ancak Yılmaz Servet'e yakın olabilmek iiçin her yolu denedi.

Öte tarafta Gönül İşleri 10. bölümde Saadet kendisi için zor ama gerekli bir karar verdi ve Asrın defterini kapattı. Kemal'le kendine bir gelecek aramaya başladı. Saadet Kemal ile arasında bir yakınlaşma olduğundan babasına bahsetti. Öte yandan Kemal'in yanlarında olması ailenin Yılmaz'a karşı elini güçlendirdi.

Sevda kendisini bir kez daha hayal kırıklığına uğratan Bedir'le köprüleri attı ancak büyük bir kararın eşiğine geldi. Gönül İşleri son bölümde Tibet ise Sevda'ya bir kez daha evlenme teklifinde bulundu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler