MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gönül İşleri son bölümü dün ekrana geldi

Ekranların sevilen dizisi Gönül İşleri ekran başındakilere keyifli dakikalar yaşattı. Son bölümde Servet'in hamileliği gün yüzüne çıktı. Bütün aile Yılmaz'la Servet'in boşanmaması için seferber oldu.

Star TV'nin sevilen dizisi Gönül İşleri son bölümü saat 20.00'de ekrana geldi. İlgiyle izlenen pazar günlerinin vazgeçilmesi Gönül İşleri 7. bölümü kafalardaki soru işaretleri bıraktı. Son bölümde herkes Servet'in evliliğini kurtarmak için seferber olurken, her şey Servet'in ağzından çıkacak tek bir cümleye kaldı.

Bennu Yıldırımlar, Sinem Kobal, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Fırat Çelik, Sezai Aydın, Kaan Yılmaz, Can Yaman gibi isimlerin bulunduğu Gönül İşleri 3 genç kızın yaşadığı aile dramını konu alıyor. Pek çok tanınmış ismin rol aldığı dizi Gönül İşleri yeni bölümde Servet, Saadet ve Sevda yeni olaylara sürükleniyor.

Gönül İşleri yeni bölümde Yılmaz ve Servet boşanmak üzere mahkeme salonuna gitti. Servet'in yakınları evliliği kurtarmak için yeni yollar ararken, son söz Servet'te oldu. Servet'in kararı ne olacak merak konusu oldu. Diğer yandan Asrın, Saadet'i kendisiyle birlikte kaçmak için ikna etmeye çalıştı. Kemal, Asrın'a olan nefreti yüzünden son kez saldırdı, Saadet aklı havada haliyle kafası zaten karışıkken bir de iki adamın arasında kaldı

Diğer kardeş Sevda ise Lale ile girdiği savaşı kaybetmek üzereydi. Gönül İşleri 7. bölümde okula dönmesi için söz veren Tibet, Sevda'dan kaçmaya devam etti ve annesinin yanından ayrılmadı. Bedir ise Sevda'nın inadı yüzünden Tibet'in peşinden gitmesini kendine yediremedi ancak elinden bir şey gelmedi. Bu kadar karışıklığın içinde Gönül İşleri ofisine gelen bir müşteri, sevgilisine evlenme teklifi hazırlanmasını istedi. Müşteri bahane dercesine sarıldıkları bu iş hiç beklenmedik sürprizlere neden oldu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler