MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Göz6' yarışmasını kazanan 2 şampiyon Survivor 2017'ye katılacak

Survivor 2016'nın sezon finali yapmasının ardından TV8 ekranlarında izleyicileri 'Göz6' adında yepyeni bir program bekliyor. Survivor finalinde yeni yarışma programıyla ilgili anons yapan Ilıcalı, kazanan 1 erkek ve 1 kadının direkt Survivor 2017'ye katılacağını açıkladı.

En son Atakan'ın şampiyonluğuyla bu sezona veda eden Survivor 2016 önümüzdeki sezon yeni yarışmacılarıyla kaldığı yerden devam edecek. Tv8 ekranlarında şimdi yepyeni bir program izleyicilerin karşısına çıkacak. 'Göz6' adlı yarışma programında bir evde 8 erkek ve 8 kadın yer alacak. Yarışmada 1'nci olan 2 şampiyon doğrudan Survivor 2017'ye katılma şansı elde edecek.

Eylül ayı sonunda TV8'de ekranlarında yayınlanacak yarışma programını Acun Ilıcalı Survivor final gecesinde şu şekilde duyurmuştu:
'Önümüzdeki sezon Eylül ayının sonlarında yeni bir formata başlıyoruz. Formatımızın adı 'Göz6.' Bu programda 8 kadın, 8 erkek yarışacak, Şampiyon kadınımız ve erkeğimiz Survivor 2017'ye katılmaya hak kazanacak. Yani Survivor öncesi bir kamp gibi olacak bu. Seyircilerimiz her zamanki gibi yarışmacılarımızı izleyecek. Başvuru için ben şimdiden anons yapayım. Çok renkli ve eğlenceli bir format olacak. Bir evde yaşanacak. Dediğim gibi heyecanı yüksek ve finalde de yarışmacıları önemli bir ödül bekliyor olacak.'


Vitrin


En Çok Aranan Haberler