MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülben diyetiyle 10 kilo verdi

İstanbul'un en nezih eğlence mekanı ve tek gazinosu Günay Restaurant'ta önceki gece 'Türkülerin Efendisi' Kubat ile 'Duygulu Şarkıların Prensesi' Funda Arar sahne aldı.

Sahneye ilk çıkan Kubat, güçlü sesi ve etkileyici yorumuyla söylediği türkülerle, Günay'ı dolduran konukları adeta mest etti.

Kubat'ın sahnesinde 27 yaşındaki Manisalı iş adamı Mehmet Cırık, özel bir şirkette çalışan 23 yaşındaki Burcu Köylü'ye evlenme teklif etti. "Seni çok seviyorum, benimle evlenir misin?" diye soran genç, olumlu cevap aldı.

Konuklardan yoğun tezarrühat alan bu evlilik teklifine 'Evet' yanıtı alan Cırık sevincini teşekkür ederek paylaşırken, hemen sonrasında Kubat'ın söylediği 'Al Ömrümü' türküsü eşliğinde kız arkadaşıyla dans etti. Genç çifti tebrik eden Kubat, "Allah tamamına erdirsin, bir yastıkta kocatsın inşallah. Darısı hasret çekenlerin ve bekarların başına" dedi.

Kubat programı boyunca, 'Ormancı', 'Sarı Gelin', 'Dido', 'Derhule', 'Ah ne yar' 'Yekte yavrum yekte', 'Gülüm', 'Uzun İnce Bir Yoldayım', 'Halkalı Şeker', 'Ahidim Sensin', 'Yine Başım Sevdalı' gibi pek çok sevilen eseri seslendirdi.

Günay Restarant'ta, Kubat'tan sonra sahne sırası Funda Arar'daydı. Ünlü sanatçı sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Funda Arar; 'Sahneye her çıktığımda heyecanlanıyorum. İçimde heyecan her zaman var. Heyecansız olmaz. Şimdi yeni albüm çalışmaları yapıyorum. Repertuar hazırlıyoruz. 2014 sonuna yetiştirmek istiyorum' dedi. Çok zayıfladığı görülen Arar; "Ben de Şeyda Coşkun'la çalışmaya başladım. Kısa sürede 10 kilo verdim. Spor da hayatımın vazgeçilmezi tabii. Hamileyken bile spor yapıyordum ben" diye konuştu.

Funda Arar'ın Gülben Ergen'in diyetiyle zayıfladığı öğrenildi.

Arar, BVS Group'a ait Günay Restaurant sahnesinde pop, arabesk, fantezi, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği eserleri okuyarak konuklarını tam anlamıyla müziğe doyurdu.

'Öğrendim', 'Alagül', 'Camdan Kalp', 'Hain Bıçak', 'Haberin Var mı', 'Kurşun Misali', 'Sen ve Ben', 'Bundan Böyle', 'Olmaz Artık Sevgilim', 'Kimdi O', 'İkimiz', 'Benim İçin Üzülme', 'Gönül Ağrısı' ve diğer parçalarını yoğun alkış arasında seslendiren Funda Arar sahnede yaklaşık 3 saat kaldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler