MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

3 Adam Gülben Ergen'in taksicilerini buldu

Gülben Ergen 3 Adam son programına konuk oldu. Gülben Ergen için hazırlanan klip, ekran başındakileri ve stüdyodakileri kahkahaya boğdu.

TV8'in sevilen show programı 3 Adam son bölüm konukları ünlü sanatçı Gülben Ergen ve ünlülerin fotoğrafçısı Nihat Odabaşı idi. Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın birlikte sundukları programa Gülben Ergen de eklenince eğlencenin dibine vuruldu. Güzel şarkıcı ve oyuncunun kendisine ait 50'ye yakın taksi plakasıın sahibi olduğu haberleri sık sık gündeme geliyordu. Gülben Ergen yok öyle bir şey isyanında bulunsa da 3 Adam Gülben Ergen için o taksicileri buldu.

Sürpriz konukları ve esprileriyle kırıp geçiren 3 Adam son bölümünde Gülben Ergen konuk oldu. "Aşkla Aynı Değil" adlı yeni şarkısı ile Oğuzhan Koç'la düet yapan Gülben Ergen stüdyodaki izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı ancak asıl eğlenceli anlar 50'ye yakın taksi plakası olduğu iddia edilen Gülben Ergen'e yapılan sürpriz anlarında yaşandı.

Magazin kulislerinde Gülben Ergen'in 50'ye yakın taksi plakasına sahip olduğu hep konuşulur. Ergen bu iddiaların asılsız olduğunu açıklasa da bu dedikodunun sürekli konuşulmasından rahatsız olduğunu dile getirdi. Son olarak katıldığı 3 Adam programında ünlü sanatçıya küçük bir sürpriz yapıldı. Tv8 ekranlarında yayınlanan 3 Adam'ın 25 Nisan akşamı yayınlanan bölümünde Gülben Ergen'e bir sürpriz yaparak taksicilerle yaşamış olduğu diyaloğu gözler önüne serdi.


Vitrin


En Çok Aranan Haberler